Bölcs gondolatok

Vissza a főoldalra .

Oldal megjelenítése: 1/5. Oldalak száma: 1 2 3 4 5

Admin: -
Admin: A pozitivitás egyenlő
A pozitivitás egyenlő az életigenléssel

Ez egyfajta létállapot, és értelmezzük is így! Amennyiben megértjük, milyen óriási hatalma van a pozitív gondolatoknak, egész életünk a pozitív lét és léttudatosság irányába fordul. A pozitív lét dimenziói:
1. Pozitív gondolkodás,,
2. Pozitív érzés,
3. Pozitív akarat,
4. Pozitív beszéd,
5. Pozitív cselekvés,
6. Pozitív tudat,
7. Pozitív élet.
Legyen a tudatodban: - Minden úgy jó, ahogy van. Ez a mondat a pozitív gondolkodás igazi fokmérője és alapelve. Ellenben minden „ az minden „ a pozitív gondolkozás félresöprése az ellenkező irányba többletmohósághoz vezet.
Semmiképp sem arról van szó, hogy mindent „szépnek gondoljunk, hogy a problémákat a szőnyeg alá seperjük, hanem arról, hogy a látszat mögött felismerjük a valóságot. A pozitív gondolkodás azonban nem foglalkozik azzal a ténnyel, hogy néha látni kell az elég nekem valóságot is.
Mélyebbre hatol, és a mégoly torz mögött is felismerni a jót, a lehetőségeket, hiszen minden csak az én szolgálatomra és segítségemre van, ami tovább visz a kitaposott úton, annak tudatában, hogy mikor érsz el a csúcsra.
Pozitívan gondolkodni annyit jelent mint figyelmesen és állhatatosan járni végig az élet útját. Higgadtan, bizalommal és humorral telve tenni azt amit kell. Hálával ismerni föl a látszat mögött a valóságot, és biztonsággal élni a lét nyújtotta bőségben. A „jót; persze nem szabad „erkölcsi kategória gyanánt félreértelmezni: Mihelyt mindenben felismertem a „jót; (úgy értve: hasznosat, értelmeset, kihívást jelentőt, ösztönzőt, röviden a pozitívat), megismertem a látszat mögötti lényegét.
A pozitív gondolkodás tehát valójában a látszatot áttörő, mélyreható gondolkodás. Felold bennünket a kényszer alól, hogy mindent meg kelljen ítélnünk, hogy negatív módon el kelljen ítélnünk azt az érzést, ami lehúz a mindennapi életedben. A pozitív gondolkodásnak mindig van valami köze a szeretethez. Hiszen minden szeretet, az élet szerelmi vallomása, amely nekünk, embereknek szól. És a pozitív gondolkodás mindenben felfedi a szeretetet lehetőségét. Ez pedig már az érzelmeink felé vivő átmenet, és magában hordozza azt az érzést, hogy sosem vagy egyedül.
szarnyas
Beküldve: March 29, 2020
 
Admin: -
Admin: Motivációs videó: Vezesd Te

Beküldve: March 7, 2020
 
Admin: -
Admin: A siker fejleszthető lépései
A siker fejleszthető lépései

Az érzelmi intelligencia -, amely egyébként a személyek közötti kapcsolatépítési képességet mutatja . Lényege az önismeret, az önuralom, az empátia, az együttműködés, a motiváció, és mások befolyásolásának képessége. Ezek olyan készségek, amelyek hiánya nagyon lerontja a teljesítményt , legyen szó a családon belüli együttélésről vagy egy közösségben, munkahelyen végzett munkáról. Az IQ és az EQ arányának számszerűsítése azonban félrevezető. Éppolyan nehéz meghatározni, hogy mekkora a szerepe egyiknek vagy másiknak az életben elért sikerekben, mint ha arra kérdeznénk rá, hogy egy téglalap lényegéhez mennyiben járul hozzá az egyik és a másik oldal hosszúsága. Természetesen, ha valaki nagyon el van maradva a tudással, az sem baj, mert minden potólható, és minden lemaradás behozható az életben. Fejleszthető tudatállapot mindenkinek megadatott a saját területén. Legyen bármilyen nagy az érzelmi intelligenciája, olyan foglalkozásokban, amelyeknek lényege a feladatmegoldó képesség, nem tud sikert elérni az, akinek az érzelmi szintje alacsony szinten áll. Elsősorban ezt kell fejleszteni, mert a környezete sem fog fejlődni. Ez azonban megfordítva is igaz. A nagyon okos ember nem képes az ötleteit megvalósítani kapcsolatteremtési képesség nélkül, mert ma már a sikerhez társak kellenek, ha nem hallgatod meg a másik felet, egyedül maradsz, majd a végén a siker is elmarad.
Beküldve: February 18, 2020
 
Admin: -
Admin: Napi bölcsesség
ww222
Beküldve: January 27, 2020
 
Admin: -
Admin: Sikerhez vezető út
Sikerhez vezető út

Az életünk sorozatos megbeszélések folyamata, vagy önmagunkkal, vagy szerelmünkkel, vagy a karrierhez sokat számító kommunikációs készség. A sikerhez vezető útnak nagyon fontos része a kimondott szó, és eszmecsere. Így alakul át az értelmi szinted a személyiséged jegyévé. Ettől erősödik a barátság, a kapcsolat, a munkahelyi viszony.
Attól leszel egy megbízható, nélkülözhetetlen ember, hogy mennyire számíthatnak rád a körülötted levők. Elsősorban ezt kell erősítened magadban, ez vezet a sikered, karriered legmagasabb szintjére. Megoldások keresése egy felmerülő probléma esetén, magasabb szintre vihet, mint az, hogy elmenekülsz a probléma elől. Itt fontos szerepet játszik életedben a tudás, ezért egy fejleszthető világot kell létrehoznod magad körül, és folyamatosan fejleszteni tudásodat. Van -e annyi érzelem a másik iránt, hogy a problémákat átvészelve tovább folytatódjon egy kapcsolat?
Amennyiben nyugodt körülmények ellenére elhidegülne a másik fél, el kell engedni, és boldogságot kívánni neki, nem pedig leállni vitatkozni, és a másikra erőltetni akaratod. Ész érvekkel sokkal messzebbre jut egy megbeszélés, vagy meggyőzése a másik félnek.
Az életünk fordulópontját az a szó hozza el, ha valaki megbeszéli önmagával, hogy kihasználtak, és ez elgondolkodtatja, hogy vajon ez jó -e nekem? Továbblépési folyamatodnak fontos része, hogy tudd mit akarsz, milyen célokkal érheted el karriered, vagy boldogságod meghatározó részeit. Mivel minden részecskékből tevődik össze, így az életedet is részecskék fogják alakítani. Egy rossz kapcsolat gondolata nagyon sokszor átmegy olyan megfogalmazásba, hogy kihasználtak. Tudnod kell kezelni ezeket a negatív hatásokat is, érdekes azt mondani, hogy önmagával beszélje meg ilyen esetben a problémát az ember, de általában belső feszültséget okoz ez a probléma, ezért csak te segíthetsz saját magadon. Nem kell feltétlen így érezni, és akkor könnyebben átvészeled ezeket az érzéseket! Ne gyűjtsd magadban a negatív hatásokat, át kell siklanod rajta! Egy tanulságként kell lefordítani magunkban a rosszat, és a jövőben átalakítani úgy az életünket, hogy a rossz ne forduljon elő többet, néha ezen változtatni kell. Viszont akit kihasználnak, gyakran inkább áldozatnak érzi magát. Ilyen esetben önmagamból kell erőt venni, és megoldást találni erre a problémára, hogy ne áldozat szerepét töltse be a tudatod, hanem egy tanulási folyamat alapjait rakjad le magadban, hogy tovább léphess a sikeres életed felé. A legnagyobb erőt kell ilyenkor igénybe venni, a bátorságot, hogy merjünk elmenni a lélekromboló életből, egy szebb világ felé, és ez a felemelő érzés bevonzza az angyali segítséget is. Az angyali segítség mindig csodákkal indul az életünkben. A legfontosabb része, hogy ne a rosszat vegyük figyelembe, hanem csak a jó dolgokat, mert így válik a tudatunk pozitívvá. A pozitív gondolkodással alakul át az életünk csodákká, és egy szebb, jobb, sikeresebb életet fogsz elérni. Tudnod kell hozzá, hogy ez sem fog örökké tartani, és arra is fel kell készítened a tudatod, hogyha elértél a maximumra, akkor onnét már nincs nagyobb lehetőség és be kell érned azzal a tudattal életed, hogy kezelni tudd a bukásod folyamatait is. Mivel egy következő nemzedéknek is végig kell járnia ezt az utat, ezért neked kell teret hagynod karriered csúcsán a feltörekvő nemzedéknek, és biztosítanod a jövőt
a fiataloknak, egy kiegyensúlyozott világgal, amit elsősorban te teremtesz meg.


Beküldve: January 1, 2020
 
Admin: -
Admin: Siker és Gazdagság 6 Lépésben

Beküldve: November 29, 2019
 
Admin: -
Admin: Molnár Sándor
Boldogság,siker! Az élet sokszor nehéz. Sok kihívással ,akadállyal és csalódással teli. Ebben az életben nem csak jók történnek az emberrel hanem sajnos sokszor rossz dolgok is. Családtag elvesztése,válás, sikertelenség. Sorolhatnám még és egy egész listát írhatnák róla. Azonban tudni kell,hogy az életet nem lehet állandóan rózsaszínben látni.Semmi nem tart örökké. Sem az élet ,sem a szerelem és még a pillanatok is elmúlnak. Sok ember azt gondolja,hogy a vagyon és a sok pénz boldogságot okoz. A valóságban ez nem így van. Ami boldogságot okoz az a szép pillanatok átélése. A pillanatok emlékeinek az értékelése. Nem a külső dolgok tesznek boldoggá ,hanem csak is a belső dolgok. Az önértékelés,önmagunk megismerése.

Beküldve: November 15, 2019
 
Admin: -
Admin: Bölcs gondolatod
ww192
Beküldve: November 10, 2019
 
Admin: -
Admin: Napi bölcsesség
Rendkívüli vagy a világmindenség értékes és különleges részének kell érezned magad. Fontos vagy, egy teremtő lélek. Azért jöttél a világra, hogy teremts úgy, ahogy senki más nem tud, a magad egyedülálló módján. Légy tisztában ezzel, érezd lényed legmélyén, hogy szükség van rád ebben a világban.
Beküldve: October 3, 2019
 
Admin: -
Admin: Így kellene kezd a napodat

Beküldve: August 25, 2019
 

Oldalak száma: 1 2 3 4 5

Magyar fordts: PHP Studio - Warner

Powered by PHP guestbook 1.41 from PHPJunkyard - Free PHP scripts