Bölcs gondolatok

Vissza a főoldalra .

Oldal megjelenítése: 1/6. Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6

Admin: -
Admin: Motivációs videó ÚJ - Félelem

Beküldve: September 19, 2020
 
Admin: -
Admin: Bölcs gondolat
Lelked, sikered útjának erősítése.......

Mindannyian meghatározott életfeladattal jöttünk a világra. Ennek a feladatnak a megtalálása a cél, hogy rátalálj önmagadra, az életed fontos életcéljára. Döntéseid alakítják a feladataid számát, a szorgalmad eldönti sorsod alakulását. Fontos része az életednek, hogy mennyire szennyezed a tudatod, káros szenvedélyektől mentes életednek köszönhetően lépsz a siker útjára. Milyen irányokat választasz életed megvalósulásához? A lelki tisztaságot akkor éred el és tartod meg magadban, ha benned rejlő szeretet magas szinten van. Haladsz az úton, és szembe jönnek veled a lehetőségek. Mindezt a tudatállapotot már magadban lefordítottad, és átalakítottad, élsz a lehetőségekkel,-vagy nem. A világ amit magad köré teremtesz, annak leszel a része. Így alakítod körülötted a lelked útját. Mit érzel ebben az állapotban magaddal szemben? Megvagy elégedve magaddal? Fontos kérdések ezek az életedben, mert azt ne felejtsd el, hogy te teremtetted!
A világ nem tükröz mást életedben, csak a megteremtett világodat.
Beküldve: August 30, 2020
 
Admin: -
Admin: Napi bölcsesség
ww303

Beküldve: August 11, 2020
 
Admin: -
Admin: Bölcs gondolat
A tervek megvalósulása, szorosan összefügg a benned lévő erővel is.
- Ne várj másra! Ne várjuk, hogy majd valaki megoldja a problémáinkat, megváltoztatja az életünket és segít! Ezt nekünk magunknak kell megtennünk, el kell dönteni képesek vagyunk rá? Képes vagy a feladatokra, meg tudod oldani a körülötted lévő feladatokat, problémákat? Milyen mértékben van kedved hozzá? Fontos kérdések az életben..A gondolatoknak teremtő ereje van. Amiben hiszünk, amire vágyunk, amire gyakran gondolunk, azt képesek vagyunk megteremteni, azt bevonzzuk életünkbe.
Így tehát nincs más hátra, mint higgy magadban és mindig csak előre nézz! A vágy inkább egy már megtapasztalt feszültségoldó, vagy megváltáshozónak vélt jobb állapot tudatos elérésére irányuló tevékenység választása. Így tevődik össze a jövőd. Így tudsz érvényesülni a benned rejlő erők felszínre hozásával.

Beküldve: July 21, 2020
 
Admin: -
Admin: HIGGY MAGADBAN

Beküldve: June 28, 2020
 
Admin: -
Admin: Napi gondolatod
Mitől lesz jobb az életem útja...?

- Merek változtatni. Íme egy példa, mit tegyek?
Mikor mersz lépni egy ismeretlen felé akkor az életed is megváltozik. Persze garancia nincsen, soha senki sem tudhatja mi lesz belőle. Viszont az út amit teszel a te utad lesz és többé senki sem szólhat bele életedbe. Nem az számít, hogy veled mit tesznek, hanem az, hogy te mit teszel. Belőled csak egy van, ezért vigyázni kell magadra. Másokból több van, őket könnyű pótolni. Az igazság néha fáj és az őszinte szeretet sokszor kényszerül olyan igazságokat mondani , ami neki sokkal jobban fáj, mint annak aki konok szívvel hallgatja. Az igazi szeretet tettekben és nem szavakban nyilvánul meg. A szeretet az egy szent dolog. Senki sem várhatja a boldogságot másik embertől. Légy boldog és szállj magadba kicsit...meditálj el csendben, és akkor meghallod a szíved dallamát és rájössz ki vagy te és mitől lesz jobb az életed.,,Egy napon csend lesz ..néma csend és akkor meghalljuk, hogyan pendül szívünkön a húr. Újra élvezzük a muzsikát. Feltör az alapvető emberi természet és többé nem hagyja elnyomni magát. Már nem hiányzik az ölelés, mert minden a miénk. Lebegünk örök békében és ez a csend a szenvedés vége.. Soha senki sem tehet boldoggá csak te saját magad lehetsz boldog épp ott ahol vagy. Vagyis itt és most. Légy boldog most. Soha semmi sincs véletlen és ép jó helyen vagy ott, ahol éppen vagy. Minden benned van, soha semmi sincs rajtad kívül. Keresd meg a belső hangodat és csináld azt amit szeretsz. Az életedet pedig tervezd meg és tűzzél ki újabb és újabb célokat. Teremtsd meg sorsodat. Teremteni pedig csak a semmiből tudsz. Így olyan életed lesz, amit még a legvadabb álmaidban sem gondoltál volna. Mindened meglesz, amit csak akarsz és bármivé válhatsz ami csak lenni akarsz, és mindent megkapsz, amit csak akarsz. Persze csak akkor, ha akarod. Az történik, ami a fejedben van. Ez a vonzás törvénye. Aztán zárkózz be és meditálj magadba, kérdezd meg ki vagy te ? Mikor rájössz és azt csinálod aki vagy, akkor az életed is jobb irányba halad. Mert rájössz, hogy eddig csak te álltál a saját magad útjába.
Akadályok pedig már tudjuk, hogy nincsenek csak olyan emberek akik nem hisznek az akadályok leküzdésében. Gyerünk ...mire vársz ? Vegyél elő egy papírt és írd újra életed forgatókönyvét. Írd úgy ahogy azt te akarod, mert pont azt fogod kapni, amire a legjobban vágysz. Mert a cselekvés megöli a félelmet.
Cselekedj hát és tedd meg a szükséges lépéseket a jobb életed megteremtésére!


Beküldve: June 25, 2020
 
Admin: -
Admin: Napi bölcsesség
ww287
Beküldve: June 17, 2020
 
Admin: -
Admin: Teremtő világod vágyad ten..
Gondviselés, a gondolatok tükrében.
Teremtő világod vágyad tengerében.

Az életünk egy utazás. Még ha sokan nem is messzire jutnak el, akkor is az élet egy röpke pillanat, a rövid út is önmagában egy utazás. Utunk irányát magunkban hordjuk, és magunkban égnek az örök, sorsjelző csillagok. Sorsodat mindig te irányítod, neked kell tudnod pontosan merre tartasz, merre akarsz haladni az életben. Mi irányít bennünket? Mindennek az alapja a vágy, a szerencse és a röpke pillanatok amire nem számítasz.. Sokszor vágyunk valamire, aztán nem is igazán tudjuk, hogy mire vágyunk, vagy ha meg van a vágy tárgya, másra kezdünk vágyni. A gondolatvilágod, a vágyak összessége. Vágyni kell valamire, mert azzal elindul benned egy hatalmas gondolatvilág, és észre sem veszed, de ezzel hatalmas fejlődésen mész át. Sok színes világkép alakul ki benned. Út a sikerhez, és út a boldogságodhoz. Egyben biztos lehetsz:
- A vágyad ne legyen elérhetetlen!
- Ne vidd túlzásba a vágyak tengerét!
- Alternatív világodat úgy teremtsd meg, hogy a Teremtő világ ne sérüljön!

szarnyas
Beküldve: May 31, 2020
 
Admin: -
Admin: Minden érted történik!

Beküldve: May 14, 2020
 
Admin: -
Admin: Bölcs gondolatod
A világ ami benned dúl....

A lélek iróniája is egy folyamat. Az életünk néha útvesztőket tartalmaz. Egyszer fent, másszor lent!. Alkalmanként állj meg egy kis időre, bárhol, bármikor. Csak nézz, és figyelj, nézd meg azt amit magad körül teremtettél, figyeld meg önmagad valóját, légy egyszerűen csak tanúja mindannak, ami körülötted folyik a világban, és annak, amit te magad csináltál. Azt érezned kell, hogy az jó vagy rossz! Vannak helyzetek, amikor külső szemmel kell nézned magad, és azt, amit teremtettél magad körül. Ez egy olyan folyamat az életedben, amit ha tudsz, és észre veszel magad körül úgymond jeleket, akkor szembesülsz önmagaddal, és világoddal. A lélek nem engedelmeskedik, ha te nem akarsz tenni ellene, és talán a rossz folyamataidat folytatod úgy, ahogy azt nem kéne. Nem akarhat más helyetted, csak neked kell akarni. Mindig csak magadra számíthatsz a bajban, a barátok, rokonok nem lesznek körülötted, talán csak egy igaz barát, de azt csak akkor tudod meg ki az, amikor elérted a nulla pontodat. Így emelkedik fel egy szintet a lelkünk ereje. A gondolatok harmóniája, a lélek egyesülése. Ha sírva üvölt a lelked, és a benned lévő fájdalom, akkor is büszkén mond azt, hogy vállalom. Vállalom mindazt, amit teremtettem magam körül. Ne tűnjön el örökre a remény, és a hit benned. A hited az, ami egybetartja a lelked! Néha rossz döntéseket hozunk, de a tanulás alapja mindig a rossz döntés, amin változtatni kell, és változtatni muszáj a jobb jövő érdekében!


Beküldve: April 29, 2020
 

Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6

Magyar fordts: PHP Studio - Warner

Powered by PHP guestbook 1.41 from PHPJunkyard - Free PHP scripts