Szerelem blogja

Vissza a weblapra .

Oldal megjelenítése: 1/6. Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6

Név: Vicc:
Név: Szerelem ha fáj
A szerelem √©rz√©se csod√°latos. M√©g √≠rni is nagyon j√≥ √©rz√©s r√≥la.) Nem r√©gen csal√≥dtam, de csak az eml√©ke is felemel √©s j√≥ √©rz√©seket hoz ki belŇĎlem.) Sok egyed√ľl√°ll√≥ van a vil√°gban. K√∂zt√ľk √©n is.) Sokat gondolkodtam hogy mi√©rt van ez √≠gy?. Mi lehet a nyom√≥s oka ennek? Sok mindenre r√°j√∂ttem magamt√≥l, hiszen sokat tan√≠tott m√°r az √©let nekem. R√°j√∂ttem, hogy a szok√°s a legnagyobb gond. Mire is gondolok? Amikor szerelmes egy ember, akkor csod√°latosnak l√°tja a vil√°got √©s az embereket is. Amikor azonban ez a r√≥zsasz√≠n felhŇĎ eltŇĪnik, akkor j√∂nnek a csal√≥d√°sok. Az√©rt van ez √≠gy, mert nem √∂nmagunkra koncentr√°lunk √©s figyel√ľnk. A m√°sikat figyelj√ľk, √©s elkezdj√ľk megl√°tni a m√°sik hib√°it. Teh√°t elv√°r√°saim vannak a m√°sik f√©llel szemben. Igaz√°b√≥l csak f√©lre√©rt√©sek sorozata ez az eg√©sz. Ha megl√°tom a m√°sik hib√°j√°t √©s sz√≥v√° teszem, akkor megharagszik. Ha azt mondom neki, hogy v√°ltoznod kellene dr√°g√°m, akkor ŇĎ azt gondolja, hogy √©n megszeretn√©m ŇĎt v√°ltoztatni. Ha azt mondom neki, hogy ezt kellene tenned, akkor ŇĎ azt gondolhatja, hogy a hatalmi harcban f√∂l√©nyt akarok szerezni f√∂l√∂tte. Ha megmondom neki, hogy hova ne menjen, akkor azt gondolja, hogy birtokolni akarom. A kapcsolatokban ezek a legnagyobb hib√°k amire r√°j√∂ttem. Ňźszintes√©g, tisztess√©g, kommunik√°ci√≥, tolerancia hi√°nya egy kapcsolatban, akkor nem igaz√°n besz√©lhet√ľnk kapcsolatr√≥l √©s elŇĎbb vagy ut√≥bb elromlik.

ww112


Bek√ľldve: May 14, 2019
 
Név: Vicc:
Név: A szerelem lángja!
A szerelem l√°ngja vajon meddig tarthat? Azt gondolom,hogy erre sok ember k√≠v√°ncsi. Elemezve pr√≥b√°ljuk megfejteni ezt a k√©rd√©st. Tal√°n azokat a pontokat is meglehet tal√°lni, ahol a szerelem l√°ngja kezd kialudni. Vajon a szerelemben a testi egyes√ľl√©s vagy a lelki egyes√ľl√©s a fontos? MindkettŇĎ nagyon fontos. Tal√°n a lelki egyes√ľl√©s fontosabb a testi egyes√ľl√©stŇĎl. Az elsŇĎ h√≥napokban a szerelem a legmagasabb pontj√°n van. Ahogyan telik az idŇĎ, √ļgy halv√°nyul el √©s cs√∂kken a szerelem √©rz√©se a m√°sik ir√°nt. Vajon ez mi√©rt t√∂rt√©nik √≠gy? Mivel m√°r felfedezt√©k egym√°s test√©t, m√°r nem olyan titokzatos vagy √©rdekes a m√°sik. Amikor pedig kezdenek unalmass√° v√°lni egym√°snak √ļgy testileg mint lelkileg, akkor megv√°ltozik a szerelem t√ľze. M√°r nem lesz olyan intenz√≠v, k√≠v√°natos √©s √©rdekes a p√°rod. Nem tal√°l felfedezni val√≥t m√°r a m√°sik szem√©lyben. Amikor ez megt√∂rt√©nik, akkor felsz√≠nre t√∂rnek a negat√≠v energi√°k √©s elkezdik bomlasztani a szerelmet. A m√°sikra figyel√©s helyezŇĎdik elŇĎt√©rbe. Nem √∂nmagunkra figyel√ľnk hanem arra, hogy a m√°siknak megfelelj√ľnk. Nem √∂nmagunkban keress√ľk a hib√°t, hanem √ļgyszint√©n a m√°sikban. Azt gondolom, hogy ez az a pont amikor meg√°ll√≠thatatlanul v√©get fog √©rni a szerelem. Legyen b√°rmekkora a szerelem √©rz√©se, negat√≠v ir√°nyba mozdul el. Van m√©g valami ami v√©get vethet a szerelemnek, az pedig nem m√°s, mint a m√ļlt √°rny√©ka. Vannak emberek akik k√©ptelenek feldolgozni vagy t√ļll√©pni a m√ļlton. Ezekre az emberekre az a jellemzŇĎ, hogy f√©lnek. ElsŇĎsorban √∂nmagukt√≥l, de n√©ha pedig mindentŇĎl. A m√ļltb√©li rossz kapcsolatoknak az eml√©ke fogva tartja ŇĎket. Olyan ez mintha a f√©lelem l√°nc√°t√≥l nem tudn√°nak szabadulni. Ha egy ember ezt a f√©lelmet beleviszi az √ļj kapcsolat√°ba, akkor az nem tart sok√°ig. Hiszen ez is k√©pes meg√∂lni a szerelmet. V√©lem√©nyem szerint nem l√©tezik √∂r√∂k szerelem. Viszont ha ezeket a hib√°kat beleviszed a kapcsolatodba, akkor r√∂vid ideig lesz tarthat√≥ a szerelem √©rz√©se. Lehet b√°rmennyi kapcsolatod mindig az lesz a v√©ge, ha nem leszel k√©pes v√°ltoztatni √∂nmagadon. Itt elsŇĎsorban a belsŇĎ v√°ltoz√°sokr√≥l besz√©lek. A legelsŇĎ l√©p√©s az, hogy fejben kell rendet tenni, √©s ezut√°n pedig lehet az √©rzelmi fejlŇĎd√©sre √∂sszpontos√≠tani. Amikor pedig k√©pes leszel a negat√≠v gondolkod√°st kiz√°rni magadb√≥l, akkor leszel k√©pes a szerelemre, ami kiz√°r√≥lag tŇĎled f√ľgg, √©s annak a tart√≥ss√°ga k√∂z√∂s √©lm√©nny√© teljesedik ki.

ww105


Bek√ľldve: May 7, 2019
 
Név: Vicc:
Név: Szerelem vége!
Szerelem v√©ge! Amikor valaki szerelmes lesz akkor csod√°san √©rzi mag√°t. Azt √©rzi,hogy rep√ľl mint egy mad√°r. Annyira boldog,hogy a csillagokig rep√≠ti az √©rz√©seit. A szerelem a felhŇĎtlen boldogs√°got jelk√©pezi. Amikor pedig v√©ge van ennek az √©rz√©snek akkor √©rezz√ľk a zuhan√°st. Akkor √©rezz√ľk a zuhan√°s √©rz√©s√©t amikor v√©ge van a szerelemnek vagy egy kapcsolatnak. Term√©szetesen a szerelem sem tart √∂r√∂kk√©. Vannak emberek akik nagyon sokat vesz√≠tenek ebben az √©letben. Itt gondolok a sz√ľlŇĎkre,bar√°tokra,szerelmekre. K√©rdezheted magadt√≥l,hogy ha ilyen sokat vesz√≠tettem m√°r az √©letben akkor mi a fontos az √©letben ? Minek tudjak √∂r√ľlni ebben az √∂nzŇĎ √©s egoista vil√°gban? Az ember √ļgy √©rzi,hogy szinte semmije nincs. Most le√≠rom neked,hogy nagyon is sok mindened van. Van elm√©d,kezed,l√°bad √©s m√©g nagyon sok mindened. Annak kell √∂r√ľlni amid m√©g megvan. Ha van egy biciklid √∂r√ľlj neki. Ha van egy ruh√°d akkor √∂r√ľlj neki. Hogyan √∂r√ľlhetn√©k b√°rminek ha az apr√≥ dolgoknak k√©ptelen vagy √∂r√ľlni. Az ember √©let√©t √©rzelmi hull√°mok jellemzik. Tal√°n sok ember az√©rt f√©l a szerelemtŇĎl,mert az emelked√©s ut√°n j√∂n a zuhan√°s!) K√©rdezheted magadt√≥l,hogy akkor ezen az √°ron meg√©ri mind ez ? H√°t persze,hogy meg. Az eml√©kek benned maradnak. Csak is a j√≥ eml√©kek maradjanak meg benned.

ww100


Bek√ľldve: May 1, 2019
 
Név: Vicc:
Név: Az érzelmek
Az érzelmek látható és fogható világa....

√Člet√ľnk sor√°n kompromisszumokat k√∂t√ľnk a szerelemben, vagyis darabonk√©nt eladjuk a lelk√ľnket a szerelm√ľnknek. Minden egyes darab a sz√≠v√ľnkbŇĎl, egy szelet a szeretetbŇĎl. Energiavesztes√©gbe fordul √°t lelk√ľnk teljes val√≥s√°ga, ha ezt az √©rz√©st f√°jdalom k√≠s√©ri. A probl√©ma test√ľnkben t√ľkr√∂zŇĎdve visszak√∂sz√∂n, √©s semmi m√°st nem akar, mint felh√≠vni a figyelmet arra, hogy hagyjunk fel az √∂nmarcangol√≥ gondolatokkal, mert megadtuk √©n√ľnket, test√ľnket egy l√°ngol√≥ szenved√©lynek, amit azt√°n b√©ke √©s harm√≥nia k√∂vet, keresve √©rinti meg a lelk√ľnket. Amint ezt a kibillents√©get siker√ľl visszabillenten√ľnk, belsŇĎ b√©ke lesz ism√©t rajtunk, az energiaszint√ľnk kiegyenl√≠tŇĎdik a szerelem els√∂prŇĎ erej√©vel. Mag√°ban a t√ľk√∂rk√©p√ľnkben m√°r felfedezhetŇĎ a v√°ltoz√°s, hisz kivirul, megsz√©p√ľl a lelk√ľnk a kisug√°rz√°sunk. Fontos sz√°munkra a tudatoss√°g, az a tudat, amit egy kapcsolat √©p√≠t, √©s nem rombol. Tudd, hogy mi hi√°nyzik belŇĎled! MitŇĎl tudsz √ļjra √∂nmagad lenni. Minden kilend√ľl√©s, harm√≥nia elveszt√©se, f√©lelemmel p√°rosul, √©s negat√≠v energi√°kat vonzasz be. A f√©lelem elsŇĎ jele ut√°n m√°r v√°ltoztatnod kell magadon, hogy a szerelmed ne l√°ssa ezt a f√©lelmet a szemedben. Tudd meg magadban a f√©lelem ok√°t, √©s azon v√°ltoztass. Egy feldolgozatlan trauma p√©ld√°ul komoly ellens√ļlyt v√°lt ki szervezetedben, √©s az √©rz√©seidben, √©rzelmekben. Az elenged√©s, r√©sze az √©let√ľnknek, vagyis a volt szerelmek m√°r ne k√≠s√©rtsenek. Manaps√°g sokkal jobban felgyorsult az elenged√©s priorit√°sa, mivel gyakrabban v√°ltunk p√°rkapcsolatot. Tal√°n a jelen√ľnk ettŇĎl olyan m√°s mint a m√ļltunk, kicsit elbizonytalanodunk, egy nem siker√ľlt kapcsolat ut√°n. F√©lelemmel √°titatott s√©r√ľlt lelk√ľnk, m√°r nehezebben lesz √ļjra √©rzelemmel telt szerelmes √°llapotba. Dupl√°n kell legyŇĎzn√∂d a f√©lelmeidet, hogy ne vesz√≠tsd el √∂n√©rzeted. Fontos r√©sze az √©letednek az egy gondolat vil√°ga, egy √ļjabb rem√©ny, mert lehet Ňź az igazi, √©s a m√ļltb√©li szerelem csak bar√°ts√°g volt, egy t√©ved√©s, amit f√©lre√©rtelmezt√©l. Felejtsd el, √©s √©lj a m√°nak, a ma √©rzelm√©nek!

ww96


Bek√ľldve: April 20, 2019
 
Név: Vicc:
Név: Sanyi!
Amikor v√©ge lesz egy szerelemnek akkor zuhan√°sba kezd√ľnk. √ögy √©rezz√ľk,hogy zuhanunk. A mennybŇĎl a pokolba ker√ľl az ember. √ögy √©rezz√ľk,hogy a sz√≠v√ľnk v√©rez √©s csak v√©rzik √©s v√©rzik. A csal√≥d√°s √©rz√©se pedig az √©rzelmeink elsŇĎ hely√©re csap fel. Amikor azt gondoljuk,hogy egy szerelem lehet t√∂k√©letes √©s √∂r√∂kk√© tart akkor a val√≥s√°g l√©p √©letben √©s r√°d√∂bben√ľnk,hogy semmi sem t√∂k√©letes √©s semmi sem tart √∂r√∂kk√©. Nem rep√ľlhet az ember √∂r√∂kk√©,mert azt kell,hogy √≠rjam,hogy sz√ľks√©g van arra az √©rzelmi hull√°mokra ami az embert eg√©sz √©lete sor√°n v√©gigk√≠s√©r majd. Nem csillog√°s az √©let, a pofonokat √°llni kell mert ettŇĎl lesz az ember erŇĎs. Az erŇĎt pedig mindenkinek √∂nmag√°ban kell keresni. Tulajdonk√©ppen mindent a lelk√ľnkbe kell keresni. A hib√°inkat a felelŇĎss√©g√ľnket. IdŇĎvel pedig megtanuljuk,hogy mi is a leg√©rt√©kesebb a vil√°gon. Az elsŇĎ helyen az √©let szerepel,√∂nmagunk elfogad√°sa √©s √©rt√©kel√©se. Addig m√©g ezt nem tanuljuk meg az √©let √°lland√≥an leck√©t √°ll√≠t fel el√©nk √©s bizony√≠t√°sra k√©nyszer√≠t.

ww94


Bek√ľldve: April 16, 2019
 
Név: Vicc:
Név: Hiányzol a távolból
Hiányzol a távolból...

Mikor messze j√°rsz, folyton r√°d gondolok, a t√°vols√°g m√©g ha nem is mondom neked, de meggy√∂t√∂r. K√∂sz√∂n√∂m, hogy vagy nekem! √Ālmodtam, hogy itt vagy velem!
A szerelmed erŇĎsebben l√°ngol bennem, mint a t√°vols√°g gy√∂trŇĎ k√≠nja.
Szeretn√©k a val√≥s√°gt√≥l messze lenni, √©s nem szeretn√©k fel√©bredni, m√≠g √°lmodom veled, nem tudom:, hogy l√©tezem - e a te sz√≠vedben is? Egy m√°sik val√≥s√°gba √©lem √©letem, csak eml√©keimbŇĎl mer√≠tem √©rz√©sem. Hol boldogabb vagyok, gondjaim nincsenek, Hol gy√∂trŇĎd√∂m, mert nem vagy itt! Ill√ļzi√≥ az eg√©sz, √©s tudom, egyszer fel√©bredek, a szerelem visszah√ļz, ha ikerl√°ng vagy nekem, a tŇĪz benned is lobog √ļgy mint bennem. √Čletem folytat√≥dik, a gondok megmaradnak, de √°tv√©szelem, mert a hi√°nyod m√°r nem k√≠n, hanem v√°gy...

ww91


Bek√ľldve: April 3, 2019
 
Név: Vicc:
Név: Molnár Sándor!
Sz√©p napot k√≠v√°nok mindenkinek! Gondoltam √≠rok p√°r sort a szerelemrŇĎl. A szerelem csod√°latos √©rz√©s. Vajon mennyi √©rt√©ke van a mai vil√°gban a szerelemnek? Sok embernek nem sokat jelent a szerelem √©rz√©se. √Črezni kell. Nem el√©g csak tudni r√≥la hanem √°t is kell √©lni √©s igaz√°n √©rt√©kelni kell. Kezdj el √©rezni √ļgy ,hogy pr√≥b√°ld meg √∂nmagadat fejleszteni √©rzelmileg. A lelked m√©ly√©n kell be√°gyaz√≥dni az igazi szerelemnek. Ha ez nem √≠gy t√∂rt√©nik akkor az csak √°m√≠t√°s √©s hazugs√°g. Soha ne hazudj √∂nmagadnak. Ha √©rt√©keled saj√°t magad √©s az igazi szerelmet akkor √ļgy √©ld √°t mint aki a val√≥di √©rt√©ket teszi elsŇĎ helyre.

ww84


Bek√ľldve: March 27, 2019
 
Név: Vicc:
N√©v: √Ābr√°ndos szerelem
√Ābr√°ndos szerelem

Hogyha √©leted √ļtj√°n elhagyott a szerelem,
hogyha könnyeidet nem törli le senki. Add át lelked a vágynak!
Hogyha már nincs társad ezen a világon, hogyha már nincs olyan, aki melléd álljon, keresd a végtelenben a szerelem lángját!
Hogyha m√°r √ļgy √©rzed mindent elvesztett√©l, eltŇĪnt minden c√©lod, amit √ļgy kerest√©l, akkor tal√°l majd r√°d egy √ļj szerelem.
Hogyha m√°r nincs ami mosolyra fakasszon, hogyha nem tal√°lod, ami nyugtot adjon, s lelkednek nincs csendje, csak nagy zŇĪr zavarja, √°tkarol egy sz√≠v mely m√©lys√©gedbŇĎl felemel majd.
Hogyha sz√≠ved h√ļrj√°t, a z√ļg√≥ sz√©l r√°zza, s lelked a b√°natnak s√∂t√©t √≥ce√°nja, hogyha √ļgy √©rzed, hogy √©lted √∂sszeroppan, sz√≠ved a sebektŇĎl, t√°n utols√≥t dobban.
Ne dobd el reményed, utolsó zöld ágát, még mindig marad egy igazi társ, ki csak téged akar, és senki mást!

ww83


Bek√ľldve: March 24, 2019
 
Név: Vicc:
Név: Franky
Nem akarok soha többé szerelmes lenni! - dönti el az ember, amikor becsapódik a másik mögött az ajtó, és rájön, hogy elhagyták és/vagy megcsalták. Az érzelmi fájdalom hatalmas méreteket ölt az emberi szervezetben.
Egy darabig tudjuk is tartani, ker√ľlve a kontaktust a m√°sik nemmel, csak nem belebonyol√≥dni, elker√ľlni amennyire csak lehet a szerelmet, f√©lve az √ļjabb csal√≥d√°st√≥l, sz√©pen tov√°bbmenni.
Azt√°n j√∂n egy pillanat, egy szemp√°r, amit lehetetlen nem √©szrevenni, egy √©rint√©s, egy forr√≥ √∂lel√©s...√Čs elindul valami. Valami, amibŇĎl azt√°n √ļjra mindent els√∂prŇĎ, m√°moros, a rosszat feledtetŇĎ √©rz√©s lesz. Tal√°n sokkal nagyobb szerelem kerekedik ki belŇĎle, mint az elŇĎzŇĎ, elm√ļlt szerelem.

w77


Bek√ľldve: March 17, 2019
 
Név: Vicc:
Név: Horváth Piroska
Hideg éjjel

Fázom,a hideg éj beborít
Csillagtalan ég,némán rám tekint
Távol vagy,ölelésed nem melegít
Hi√°nyod j√©g koszor√ļt fon sz√≠vemre
Hideg ajkam,csókod keltheti életre

Hi√°ba b√ļjok meleg takar√≥ al√°
Hiányodtól,vacog a szobám
V√°rom a holnapot mikor karjaidban
√öjra l√°ngra lobbanok

sm687


Bek√ľldve: March 17, 2019
 

Oldalak sz√°ma: 1 2 3 4 5 6

Magyar fordŪtŠs: PHP Studio - Warner

Powered by PHP guestbook 1.41 from PHPJunkyard - Free PHP scripts