Vissza a weblapra | Tanácsadók | Írok egy bejegyzést

Oldal megjelenítése: 1/100. Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100

Név: Kérdés:
Név: Zsanna
Drága vagy Frankym!!!Mindig kapok egy kis feladatot,nem vagyok híres író,de Te mindig túl dícsérsz...köszönöm neked))
Szerintem,hogy erősítsük a szerelmet,hogy jobb legyen a kapcsolat,leírom,amit én gondolok:
A kapcsolatok akkor működnek, ha rendszeresen ápoljuk őket. A szerelem kezdetén még automatikusan működik, hogy örömet akarunk okozni a párunknak: megfőzzük a kedvenc ételét, virágot viszünk neki vagy meglepetésszerűen betoppanunk hozzá. Ezek a dolgok azonban az idő múlásával egyre ritkábbá válnak vagy akár el is maradnak. Találjuk ki, hogy mivel tudnánk a párunknak örömet okozni, és lepjük meg vele. Nem kell drága, nagy ajándék – a szándék a legfontosabb!

Évek – vagy évtizedek – múltán a legtöbben már jól ismerjük a párunkat. Főleg ezért fontos, hogy együtt éljünk át új dolgokat, legyenek közös élményeink. Van-e valami, amit mindig ki szerettünk volna próbálni, de nem mertünk? Például milyen érzés, ejtőernyővel kiugrani egy repülőgépből, átélni egy kalandos utazást vagy megvalósítani egy szexálmot?Ezért elalvás előtt még egy stresszes nap után is bújjunk össze egy kicsit, hogy erősítsük egymást.Egy kettesben töltött nyaralás segít, hogy újra egymásra hangolódjunk, újra felfedezzük egymás iránti érzéseinket.
fontos, hogy mozogjunk, sportoljunk együtt. Lássa a társunk, hogy tetszeni akarunk neki, energiát fektetünk abba, hogy fittebbek és sportosabbak legyünk. A szerelem kezdetén még gyakran csókolózunk, évek múlva azonban ritkábbá válnak a csókok és rövidebbek. Legyen már a reggeli búcsúcsók is igazi – hiszen biztosan nagyon hiányzik napközben a párunk.
Beszéljük meg időben, hogy kettesben elmegyünk moziba, színházba, hívjuk meg a másikat egy romantikus vacsorára – csináljunk valamit közösen, amit mindketten szeretünk.
Egy jó párkapcsolatban a felek támogatják egymást céljaik elérésében. Ne álljunk a másik útjába, ne akadályozzuk, sőt stresszes időkben próbáljunk levenni terhet a válláról, hogy könnyebben elérhesse a célját.
Ne hagyjuk, hogy nyomasszanak bennünket mások elvárásai, csak egy életünk van, és csak mi tudhatjuk, hogy bennünket mi tesz boldoggá!

Sok hosszú párkapcsolatban vannak állandó vitatémák, amelyek kapcsán mindig összeveszünk. A vita erősíti a kommunikációt és segít a problémák tisztázásában, de csak akkor, ha olyan dolgokról van szó, amelyek fontosak a párkapcsolat szempontjából.
Mindig probálok röviden írni,de olyan téma ez,hogy lehetetlen egy mondatba leírni))
Jó pihenést és egy csodás új hetet kívánok Főnök)))Boldog napokat!!!!!
Puszi:ZSANNA
Beküldve: January 21, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Franky
Januári hónapunk mindig szomorkásabban telik el, főleg magányosan előfordulhat, hogy még lehangolóbbá válik ez a hónapunk. Új év, új kezdetek határán járunk ilyen esetben. Több idő jut arra, hogy az álmainknak éljünk magányos napjainkban. Több elképzelésünk jut napvilágra, mivel csak magunkkal kell foglalkoznunk. A szerelem napjait, ki hogy szeretné megélni? Milyen változtatásokon kell átmenni, hogy a következő kapcsolat már jobban sikerüljön? Mitől lesz szebb és jobb a szerelem által a személyiségem? Lassan itt a Valentin nap. Sokan túlzásnak tartják ezt az ünnepet, de arra nagyon jó, hogy előhozza bennünk az érzelmet, és a szerelemmel kapcsolatos gondolatokat. Fáradtnak, unottnak érzed magad? Hogyan jutsz el a megújulás szintjére? A lélek feltöltődést most kell elkezdened, mert hajlamos az ember elengedni magát.
sm401
Beküldve: January 21, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Zsanna
Drága Frankym!!!
Még szeretnék hozzászólni,hogy a szerelem,hogyan szépíti meg a napjainkat))
A nagy boldogság nem mindig foglalható szavakba. A beszéd néha elszürkíti az élményt. Mindannyian éltünk már át ilyen pillanatokat. Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor tekintetünk a másik lelkébe mélyed, amikor egyetlen gesztusából megértjük a másikat, amikor egy mosoly vagy egy kinyújtott kéz elmélyíti a közös élményt. Egy csöndes, boldog erdei séta, az együtt látott naplemente, az ébredés egy csodálatos éjszaka után vagy mások társaságában, a lélek szótlan, de annál beszédesebb, az adott pillanatban csakis kettőnk számára érzékelhető megnyilvánulása. Amikor a hallgatást betölti az összetartozás érzése, akkor valami nagyszerű dolog megy végbe két ember között. A lélek tudja, hogy minden rezdülése olyan, mint a másiké, hogy egyformán éreznek, és egyformán látnak. Érzi, hogy elismerték és megértették.

"Kalapál, amikor rá gondolsz. Kalapál, amikor látod őt. Kalapál, ha várod a találkozást, és kalapál, amikor róla álmodsz. Kalapál. És nem tudod az okát. Nem tudod megfejteni, miért kalapál oly hevesen a szív. Pedig egyszerű. Mert KÉT szív dobban együtt. Egyszerre. A tiéd és az övé. Benned és benne."
Tudom, hogy ki vagy nekem, tudom, hogy te vagy az, akit kerestem. Hogy honnan tudom?
Amikor a szemedbe nézek, magamat látom. Szemed fényében otthon vagyok. Amikor Veled vagyok senki és semmi nem hiányzik, olyankor a tökéletes teljességben vagyok. Amikor nem vagyok Veled, hiányban vagyok...
A szeretetre tanítasz, és én is Téged. Újra tanítjuk szeretni egymást: nem szenvedéllyel, nem lángolással, nem extázisban... Nem, nem. Az a szeretet, amire az Egylélek-párok tanítják egymást, az a szeretet türelmes, csendes és szelíd - megbocsájtó és emelő. Nem ítélkezik, nem skatulyáz... csupán áramlik... ha kérnek belőle, odaadja magát... ha nem kérik, nem sértődik meg, hanem stabilan és önbizalommal, magabiztossággal áll - egyensúlyban - vár... mosolyogva, ismerve a határokat.

Egyenlőre ennyit szeretnék mondani))
Jó pihenést))Puszi:Zsanna

Franky válasza: Kedves Zsanna!
Szerelmes szavaid örökké zengnek tudatunkba, ezt az írásodat majd visszamásolom valentin napra, mert szinte leírtál benne mindent a szerelemről. Abban az esetben, ha magányosan bandukolunk elveszett világunkba, valóban ilyen szerelemről álmodozunk. Az álomszerelem, ami megfogalmazódik bennünk, és a fantáziánkban, az valóban ilyen, még ha ennyire szépen kevesen tudjuk is megfogalmazni. Mindig mondom neked, hogy nagy élmény olvasni soraidat. Mivel már híres író vagy, ezért csak filozófiai kérdésekkel bombázhatlak, mert a magánéleted tabu lett. Sok összetevője van a nagy találkozásoknak, fontos eldöntendő kérdés,: hogy rá tudsz -e hangolódni a másik személyiségére? Például ezzel kapcsolatban kellenek okos ötletek, érzések,: hogyan hangolódjunk rá a másikra? Nagyon szép napot kívánok neked! Üdvözlettel Franky
sm406


Beküldve: January 20, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Zsanna
Frankym!!A tények és talányok,valahol összefüggnek,mert ha előfordul egy történés,ami tény,de sokszor nem tudják,hova tünt az a valaki,vagy valami...érdekes téma,kicsit tudományos,kicsit misztikus,nehéz kérdés.
Egy két példát írnék,hogy érzékeltessem a dolgokat.A valóságon túl,a tudományon innen....


Barátkozzék meg a gondolattal, hogy van valami megfoghatatlan a világunkban, hogy a misztériumok, a lidérces álmok és a csodás események alapjában véve mindennaposak, és hogy a megfoghatatlan bármelyikünkkel megeshet, mint derült égből a villámcsapás. Az ismeretlen ott vár ránk a legközelelbbi utcasarkon a tengerek mélyén vagy a világmindenségben…
A bemutatott jelenségek skálája az emberi agy titkaitól a léleknek az elemek, a tér és az idő feletti hatalmáig, az anyag emlékezőképességétől a jövőbe látásig, a titokzatos öngyulladásoktól a gömbvillámig, az épen maradó halottaktól a nyugalmat nem lelőkig, a megmagyarázhatatlan túlvilági üzenetektől a halhatatlanság tudományos bizonyításáig, egyes személyek eltűnésétől egész hadosztályok szertefoszlásáig a levegőben, a felhőkben tanyázó rémektől az egész földgolyót benépesítő láthatatlan fantomokig, a teremtés ésszel felfoghatatlan összefüggéseitől a mesebeli állatokig a szörnyekig, egy másik világ élőlényeitől a mondabeli alakokig, a rejtett erőktől a bioneregiáig, a szerencsehozó tárgyaktól az átkok titokzatos hatalmáig terjed…

De úgy tűnik a Bathurst sztori és a Flannan szigeti világítótornyos igaz. Inkább azon mélázzunk hova lettek ezek a szerencsétlenek a világítótoronyból.Emberek nap mint nap tünnek el nyomtalanul, vagy csak annak nyílvánítva.
Hogy melyik a valódi rejtélyes és melyik a megrendezett, azt nehéz lenne eldönteni.
(Erre talán csak a titkos ügynökök válaszolhatnának, vagy még azok sem.)
Az egyiptomi régészek a szakkarai masztabák feltárása közben olyan tárgyakat, vázákat találtak amik nem illenek bele az egyiptomi fejlettség képébe.
Nagyon sok mindent látunk,hallunk,ami tény,de a
származása,kialakulása,eltűnése....talány.
Szép estét kívánok neked))
Puszillak)Zsanna

Franky válasza: Kedves Zsanna!
Nem számítottam rá, mennyire kidolgozott választ adsz kérdésemre. Misztikus világ, valóban egy nagyon érdekes világ. Mindig csodálattal olvastam a hihetetlen világot. Megint nagyon érdekes dolgokat olvashattunk tőled, köszönjük neked. Most ezeket a világokat és magyarázatokat keresik a tudósok, hogy megtalálják a magyarázatokat erre a különleges világra. Nagyon érdekes videót hallgattam ezzel kapcsolatban, tudom kevés időd van, hogy megnézz egy videót, de nagyon érdekes misztikus történeteket hallgattam, ebben a videóban. Nagyon szép napot kívánok neked! Üdvözlettel Franky


Beküldve: January 20, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: K.C..Evi
Kedves Franky!Koszonom a dalokat,a szep idezeteket.Es minden szavad,mert csak az erzodik,mennyire fontos neked masok boldogsaga.
Oromet szereztel nekem minden valaszoddal,a szeretet,ha ki nem is nondjak,akkor is ott van minden szoban,mondatban.En a siker utjan jarok.Nem tetovazok,de nem surgetek se semmit.A sikerhez vezeto ut,maga a boldogsag.Franky,kedves baratom,koszonom,ajoindulatod,szereteted.Gratulalok neked,es meg tobb almod megvalosulasat kivanom szeretettel.))Udvozollek:Evi

Franky válasza: Kedves Évi!
Még egy évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy együtt örülünk, és együtt írjuk fantasztikusabbnál, fantasztikusabb történeteinket. Keveset szeretek magamról mesélni, de a siker, kis életembe bekövetkezett, és biztos vagyok benne, neked is köszönhetem, mert a bátorításod, és az a sok bölcs gondolat, amit írtál nekem, formálta személyiségemet. A bölcsek, és a mesterek megtanítanak az alapvető bölcsességekre, de aztán önmagunkat kell formálni a való életünkbe úgy, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból. A regényírásnál észre vettem, hogy sikerült egybeolvadni egymás gondolatmenetével. Azt jelenti, hogy átható energiák formálják az elme fejlődést írásainkban. Sokat fejlődött benned ez a lelkigyakorlat. Ha tudjuk magunkról, hogy szeretünk írni, akkor meg kell találni azt a forrást, amitől jól is érezzük magunkat az írásban. Ma csak egyszerű, könnyed és nagyon szép képet találtam neked, hogy erősítsem benned a szerelem erejét, ami vár majd rád. Nagyon szép napot kívánok neked ! Üdvözlettel Franky
sm404


Beküldve: January 20, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Zsanna
Drága Frankym!!!
Olvastam az örömhírt,megragadom az alkalmat,gratulálok neked,tiszta szívemből.
Nagyon örülök neki ,hogy boldog vagy,én is az vagyok.Majd én is úgy hívlak:heló Főnök?)))
Holnap írok még és mindent megköszönök,de ezt nem hagyhattam ki,Gratulálok és további jó haladást kívánok)
Jól kezdődött az Új év!!!!
Szép álmokat))
Puszi:ZSANNA

Nem irigykedni kell a sikeres emberekre, hanem meg kell nézni, mennyi energiát és mennyi hitet fektetnek bele egy-egy munkába. Aki csillogó szemmel belelát egy üzletbe, és lelki szemei előtt már az lebeg, hogy mi lesz a vége, az sikeres lesz. Aki úgy áll hozzá, hogy "meglátjuk, aztán majd csak lesz valami", az el fog bukni.

Franky válasza: Kedves Zsanna!
Olvasva soraidat, komoly motivációs mondatokat fedeztem fel írásaidban. Valóban, önmagunk elképzeléseit fejleszthetjük az évek során, és így alakul ki a siker útja, egyénre szabva. Végül is, a pecás haverjaim lettek a beosztottjaim, remélem csupa móka marad továbbra is a kapcsolatunk egymás között. Viszont az elvárások magammal szemben megnőttek, majd meglátjuk mire megyek vele. Az angyalok nyelvén íródott a blogom, és visszaolvasva írásaidat, az is fejlesztő hatású, és minden ami körbe vesz bennünket. Legyen az akár tárgy is, mert muszáj fejlődni ahhoz, hogy eredményeket érjünk el, Én is így gondolom. A napi bölcsességek, akkor érvényesülnek tudatunkba, ha magunkban is megfogalmazódnak ezek az eszmefuttatások. Nagyon szép napot kívánok neked, és jó pihenést! Üdvözlettel Franky
sm405


Beküldve: January 19, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Zsanna
Frankym!!

Várom ,milyen témával foglalkozunk a jövő héten.
Nálunk már nagyon készülődnek a farsangra,az ismerősök,munkatársak.
Én is,bár mulatozni nem megyek,de már hétvégén sütök farsangi fánkot))))))))))
Szép napokat kívánok)))
Puszi:Zsanna
Örülök,hogy a köz.blogban tetszenek az idézetek,versek.Köszönöm a dícséretet)))

Franky válasza: Kedves Zsanna!
A felhőtlen boldogsághoz vezető utakat kutatom, a hogyan legyünk szebbek, jobbak hetemben. Nagyon tetszettek a vicceid is, sokat nevettem rajta, hidd el, ez is hozzásegít bennünket a vidámabb napok eltöltéséhez. A szerelem napjait, ki hogy éli meg? Mitől lett szebb és jobb a szerelem által? Ilyen kérdésekkel foglalkozom majd a jövő héten. Hálám örökké üldözni fog téged, a srácok már viccből főnöknek hívnak. Szóval dagad a mellkasom. Tények és talányok között szerinted van különbség? Neked mi a véleményed erről a kérdésről. Nagyon szép napot kívánok neked egy bölcs gondolattal. Üdvözlettel Franky
sm400


Beküldve: January 19, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Zsanna
Még mindig nosztalgiázok az ünnepekről)))))

Ha elmúlik Karácsony.

Lassú léptekkel elosonnak az ünnepek
útjuk a szürke hétköznapokba vezet
a karácsonyfa még áll -a gyertya rajtuk még ég
árad belőlük a melegség a fény
árad s tán világít egész évben
hisz jönnek még házunkba vendégek
akiket szívünk szeretete vár
az új évben az ünnepek után.

A meghitt pillanatok örökké nem.tartanak
utánuk sok helyen furcsa üresség marad
a család szét széled -mindenki teszi a dolgát
próbálja élni életét -jobbá tenni sorsát
az egymásra figyelés -a törödés ölelése gyengül
mig a Karácsony angyalainak kórusa újra fel nem zendül
pedig jó lenne ha zengene e kedves kórus télen nyáron
hogy ne bánkódjuk azon -ha elmúlik Karácsony!

Szép napot neked FRANKY))))
Puszi:ZSANNA

Franky válasza: Kedves Zsanna!
Köszönöm kedves karácsonyi hangulatot idéző versed. Még meg van a karácsonyfám, műfa létére, nagyon bírja az idő műlását, ezért nem potyog, és ezt kihasználva később bontom le.
Ma fantasztikus dolog történt velem. Mivel úgy hozta a sors, hogy a karácsonyi sikermágiádnak is köszönhetem szerintem, ezért feltétlen megragadom az alkalmat, hogy elmondjam neked, ma kineveztek. Behivatott az igazgatóság, és megkaptam a kinevezésemet. A blogodra is feltétlen megírom köszönő levelemet majd, de nem bírtam ki, hogy ne írjam meg neked, mert ma boldog vagyok. Igaz már az anyósomat is felhívtam, hogy az is örüljön, de feltétlen el akartam mondani neked is minél előbb. Köszönöm a segítséged, és nem is tudom hirtelen , hogy háláljam meg neked azt a jóságot, amit tőled kaptam. Most mondanám neked, hogy kérhetsz bármit tőlem. Én nagyon hiszem, hogy az angyali csoda is segített a kinevezésemhez. Nagyon szép napot kívánok neked egy karácsonyi dallal! Üdvözlettel Franky


Beküldve: January 19, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Zsanna
Frankym!!!

Írok, egy nagyon szépet a szerelemről,engem magával ragadott ez a meghatározás)))

Lehetne szerelem... száz is, ezer is. Bármennyi. Lángoló, szép, kellemes, magával ragadó. Lehetne fájó, felkavaró, szenvedélyes vagy csendes. Lehetne bármilyen, lehetne bármennyi. Lehetne szerelem. De már nem lehet. Már nincs szerelem, nincs lángolás. Már te vagy. Csak te. A mindennél több, a mindennél szebb. A rendkívüli, az egyetlen, a felkavaró. A fájdalmas, a csodálatos, a kívánatos. A mélység és a magasság, a vihar és a csend, a pillanatnyi és az örök. A minden.

Nagyon szép,pihentető hetet kívánok:Zsanna))

Franky válasza: Kedves Zsanna!
Valóban felemelő, lélekemelő hangulatot áraszt írásod. A szerelmet sokféle módon kifejeztük már írásainkkal, de ezek a mondatok újabb szépséget kölcsönöznek az írásnak. Mint égen a csillagok, egyformának tűnnek, mégis külön -külön is megnézzük a csillagok ragyogását, ilyen a szerelem érzése is. Ma ha nem haragszol maradok egyik kedvenc előadómnál és Krisz Rudolf napot tartok. Nagyon szép napot kívánok neked! Üdvözlettel Franky


Beküldve: January 19, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Zsanna
Drága Frankym!!!
Köszönöm a szép misztikus képet és a dalt,ami szintén ismerős és nagyon szép)))Remélem Te is eteted a madarakat,mert én igen.Sok ,szép madár jár ide a kilencedikre,nagyon örülök nekik,cinkék,meggyvágó,erdei pintyek,sokféle szépségek.
Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület hírlevelére feliratkoztam,sok új dolgot tudtam meg,főleg,hogy itatásról is gondoskodni kellene a madaraknak,itt az emeleten nehéz,de az alma szeletek is meg teszik.Most vettem áfonyát/aszalt/nagyon szeretik,de a lényeg a fekete napraforgó mag.))
Most más téma.Ha lesz egyszer időd,olvasd el a
Ruediger Dahlke:A lélek nyelve:a betegség
A kórképek értelmezése és a betegség adta esély
Sajnos a lelki betegség előbb vagy utóbb testi betegséggé fajul.
A lélek nyelve: a betegség, amennyiben ugyanazt tűzi ki célul: segítségével ismerje fel az olvasó annak szükségességét, hogy betegsége tüneteit saját maga is értelmezze, így megtalálva a háttérben álló lelki okokat. A legrettegettebb betegség, a sclerosis multiplex, a Parkinson-kór és az mögött is feldolgozatlan, kezeletlen lelki sérülések rejtőznek, és ezeket felismerve, meggyógyítva lehetne kezelni, megelőzni, enyhíteni magát a betegséget. De szó esik a könyvben a pajzsmirigy-zavarokról, a gerincoszloppal és az ízületekkel kapcsolatos problémákról, és azokról a látszólag banális ügyekről, mint a korpásodás, a lábgomba.
Szép napot neked)Sikeres napokat))
Gondolatban veled vagyok)
Puszillak:Zsanna

Franky válasza: Kedves Zsanna!
Örömmel olvasom minden sorod. A tudás benned van, és ahogy leírod gondolataid, az egy olvasó számára felemelő érzést ad. A lélek is ilyen formában működik. Addig emelkedsz tudatilag is, amíg a lélek emelkedik, és érzed magadban az erőd. Sok bölcsességet magadba szívod, azzal valóban a sikeres napjaid száma nő, mert a környezeted hallgatja minden tanácsod, és eszmefuttatásod. Írtad a következő könyved témáját. Már elkezdted írni a következő könyved? Most abban a fázisban vagy, hogy a sikeredet egy magasabb szintre tudod majd vinni. A lelki betegségek valóban összefüggnek, és egyik hatás követi a másikat. Ezért a megelőzés nagyon fontos része annak, hogy ne várjuk meg a súlyos változatát a betegségeknek. Ahhoz pedig az kell, hogy időben felismerjük magunkban a betegség kezdetét. Olvastam az idézeteket a közösségi blogba is, nagyon tetszettek, majd választok egy számomra fontos idézetedet. Érdemes megállni egy ilyen idézet mellett, és elmélkedni. Nagyon szép napot kívánok neked !Üdvözlettel Franky


Beküldve: January 18, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  

Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100

Magyar fordítás: PHP Studio - Warner

Powered by PHP guestbook 1.41 from PHPJunkyard - Free PHP scripts


URL Counter
Web Tracker