Franky blogja

Vissza a weblapra .

feco1

Oldal megjelenítése: 1/9. Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Név: Kérdés:
Név: Franky
A természetjáráshoz ép test ép lélek szükséges. Tested alkotóelemekből áll. Alkoss egy erős egyensúlyt szervezetedben, ehhez pedig az kell, hogy megtaláld számodra fontos segítségeket az életben, ami elvezet az ép test ép lélek egyensúlyához.


Beküldve: July 21, 2019
 
Név: Kérdés:
Név: Franky
A lélek harmonikus összhangja a természet erejével.......

Magam teremtőm:- erősíti a lelked erejét........Individualitások vagyunk. Mit jelent ez a szó? Indivi oszthatatlant jelent, míg a dualitás a lélek és a test kettősségét szimbolizálja. Tehát mivel eme kettősség oszthatatlan, ezért egy és elválaszthatatlan a test és a lélek, ugyan úgy, mint a természet világa maga az egység. Úgy kell elképzelni, mint a tükröződést, ami során a lélek folyamatok visszatükröződnek a test síkján. A lélek teremtő, a test a teremtett, ennek értelmében az ember teremt. Mit veszel észre magad körül ? Teremtettél pozitív élményeket magadnak? A valós megoldás a tudatos emberi viselkedés, ami rendelkezik a teremtés erejével, és elsőbbséget ad a léleknek a testtel szemben. Ez a hónap a teremtés hónapja. Teremts magad köré olyan részleteket, élményeket, amitől majd a terveid megvalósulnak. Elsősorban részletesen látnod kell magadban az erőt, mivel sok esetben azzal teremted meg magadnak a terveidnek nagy részét. A tudatosság kell hozzá, és ez abban áll, hogy nem veszítjük szem elől a prioritást, mert első a lelked, vagyis a lelked harmonikus összhangja a természet erejével párhuzamosan.

ww144


Beküldve: July 14, 2019
 
Név: Kérdés:
Név: Franky
Látásmódod a világra.....
Ne legyünk túlságosan szigorúak, amikor arra ösztökéljük a körülöttünk lévőket, hogy bekapcsolódjanak a munkánkba. Fogjuk fel úgy, hogy körülvesznek bennünket olyanok, akik építik a világunkat. Ez a szellemi hozzáállás a siker legfőbb záloga. Ha túlságosan nagy elvárással lépsz a másik aurájába, ellenszenvet váltasz ki a másikból, ami konfliktushoz vezethet. Milyen formát hozhat egy ellenszenves világ az életedben? Elsősorban hátráltat, és lehúzza a lelkiállapotodat. Kezdj el vele együttműködni, ráfigyelni, közeledni, ha pedig őt nem találod alkalmasnak a feladatodhoz, akkor adj neki másik feladatot. Majd állapítsd meg magadban, maximum ezt lehet vele elérni, sokkal többet nem. A legtöbb emberben meg van az a képesség, hogy komolyan veszi a feladatot, és mindent elkövet azért, hogy azt teljesítse. Ők egyértelműen győzelemre törnek, vagy törekednek. Eljutottál egy különleges világba, mikor elképzeléseid formát öntenek, ilyen feladatok között kell bizonyítanod azt az elképzelést amit megálmodtál magadnak. Ezért ha a testünkben és a pszichénkben rejlő lehetőségeket ki akarjuk aknázni, annak az a legcélszerűbb módja, ha játékos könnyedséggel fogsz hozzá. A pszichéd fejlődése úgyis eldönti, hogy mennyire vagy képes a feladatok megoldására.

ww142


Beküldve: July 9, 2019
 
Név: Kérdés:
Név: Franky
Teljesen mindegy, hogy mit mondanak az emberről. Csak az számít, hogy ki mondja.

Oscar Wilde

ww134


Beküldve: July 4, 2019
 
Név: Kérdés:
Név: Franky
Minden amit elérsz az életben, a tanulásnak köszönheted. A tanulás is egy folyamat az életünkben. Életed első szakaszában kevésbé érted azt, hogy miért kell tanulnod, aztán rá jössz, hogy az élet egy örök tanulás.

ww132


Beküldve: June 29, 2019
 
Név: Kérdés:
Név: Franky
Az egység erejével jutsz el a tudat és a test harmonikus összhangjához.
Összhangban magaddal, összhangban az elméddel, összhangban mindazzal ami körbe vesz, hogy elmond magadnak a harmónia benned van. A képzelet olykor szárnyakat kap ebben az állapotodban, de gyakori probléma, hogy negatív irányba is tarthatsz. Rögtön a legrosszabb állapotokat képzeljük be magunknak, ha valami akadályba ütközöl. Fő szempont a nyugalom, így őrizheted meg a harmóniát magad körül. A biztonságérzet, az önmegbecsülés és a kapcsolatok szintjén jelentkező traumák negatív irányában a szervezet megbetegedéséhez vezethetnek. Tudjuk és érezzük magunkban ha negatív kisülések jönnek létre körülöttünk, és mégsem teszünk semmit, vagy elhagyjuk magunkat, akkor visszafordítod a tested , egy negatív hatásba. Az egészséghez, az élethez szükséges megoldás így hangzik: szellemi szinten kell emlékeznünk arra, hogy a lelkünk a teremtő és a testünk a teremtett, és mi e kettő egy és szétválaszthatatlan része vagyunk annak az egységnek, hogy vidáman, boldogan teljen el minden napod.
Beküldve: June 22, 2019
 
Név: Kérdés:
Név: 10 Best Places to Visit

Beküldve: June 14, 2019
 
Név: Kérdés:
Név: BALATON - a magyar tenger

Beküldve: June 10, 2019
 
Név: Kérdés:
Név: Franky
Miről is szólnak a nyári napok?

A természet szemet gyönyörködtető, éltető kirándulós napjairól. Tervezz magadnak minél több programot. Élvezd a szabadságot, a szervezeted energiával való feltöltődését, légy szervezeted öngyógyítója. Légy óvatos és körültekintő! A körülötted lévő világ egy szépség, de óvatosság tudata is jellemezze az életed minden pillanatát. Ne hősködj! Ne türelmetlenkedj! Ne keresd a veszélyt!
A természet energiát adjon szervezetednek, és ne vegyen el belőled semmit. Kicsit kirándulj, kicsit meditálj, kicsit élvezd a lelassult világot magad körül, ebben a gyorsan változó, és gyorsan rohanó világban.

ww109


Beküldve: June 7, 2019
 
Név: Kérdés:
Név: Franky
Telik- múlik az idő. Személyiséged fejlesztése hatalmas erőket vesz igénybe. Miért is? Azért mert szembe kell nézned önmagaddal, az anyósoddal, a napi megpróbáltatásokkal, és még sorolhatnám azt a sok behatást, ami körbevesz a világodban, amit Te teremtettél magadnak, hogy fejlődj a csúcsok csúcsára. Milyen gondolatokat kell elsajátítanod ahhoz, hogy ezt a magas szintet tartani is tudd, hosszú- hosszú éveken keresztül? A bölcsességed tárháza határozza meg a világodat. Azt a világot, amit magadnak teremtesz. Az Univerzum befogadja és elfogadja világodat, hisz ez jelenti magát az életet. Így teremtesz egy olyan világot, ahol elképzeled álmaid otthonát, szerelmi életedet, és még sorolhatnám azt a sok csodát, amihez nem kell más, csak tudás és képzelőerő.

ww116


Beküldve: June 2, 2019
 

Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Magyar fordts: PHP Studio - Warner

Powered by PHP guestbook 1.41 from PHPJunkyard - Free PHP scripts