Sanyi blogja

Vissza a weblapra .

Oldal megjelenítése: 1/58. Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

Név: Kérdés:
Név: Sanyi!
Szép napot a kedves olvasóimnak! Elnézést kérek a beírási változtatásért, de újságírói szinten viszem tovább, cikkeket, bejegyzéseket amit írok, a továbbiakban ezt a megoldást választottam blogomnak, és nem lehet beírni a látogatóknak, csak olvasni az írásaimat! Elnézést kérek!! Ennek ellenére remélem továbbra is olvassátok a blogomat. Megtisztelnétek vele továbbra is. Köszönöm szépen! Az életet mi alakítjuk, olyanná tesszük amilyenné mi szeretnénk. Ahhoz, hogy jó életed legyen, boldog és örömteli, ahhoz neked kell úgy alakítani és élni az életed, hogy annak minősége legyen. Ha másokat hibáztatsz azért amilyen az életed, akkor nem leszel boldog. Magadra koncentrálj és higgy magadban, hogy csak rajtad áll, hogy milyenné teszed a saját életedet. Olyan sok lehetőség van a mai világban arra,hogy jó és szép életet élj. Azt csináld ami tényleg boldoggá tesz téged.Habár rövid az élet,de ezt tartalmasan le is élheted ha úgy akarod.Nagyon sok csodálatos dolog van az életben és ebben a világban. Mindnyájan egy csodák vagyunk. Mi emberek olyan sok dolgot véghez vittünk már a történelmünk során. Bármi is történjen veled az életed során, soha ne félj semmitől. Bármilyen akadállyal és problémával kell majd szembe nézned. Egy dolgot kell megtenned ebben az esetben. Örökké higgy önmagadban! Kellemes napot! Üdv! Sanyi!

sm608
Beküldve: June 11, 2018
 
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép napot a kedves olvasóimnak!! Sok példa van az életben,hogy mi számít igazi sikernek.Vannak negatív példák és pozitívak is. Vannak emberek akik mindent elérnek képesek valóra váltani az álmukat. Képesek feljutni a csúcsra és a legjobbak lenni abban amit szeretnek csinálni.Amikor pedig elérnek mindent akkor valami történik és kicsúszik a lábauk alól a talaj nincs motiváció és nincs tovább álom amit megvalósíthatnának.Példaként had említsem meg Michael Jaksont! Ő lett az évaszázad énekese.Mindent elért.Mindene megvolt.Saját repülője hatalmas birtokai.Rengeteg pénze volt.Ennek ellenére még is boldogtalan.Talán a gyermekkorból visszamaradt model.Nem lehet tudni,hogy mi okozhatta nála ezt az érzést. Persze lennének még példák erre vonatkozólag akik hiába értek el mindent még is boldogtalanok voltak.Vannak sztárok akik drogtúladagolásban halnak meg.Ők sem lehettek boldogok ha ilyen utat választottak maguknak. Egy átlagos és hétköznapi ember is lehet nagyon boldog.Tehát az lesz siker a számunkra amit gondolunk.Ezért dől el minden a fejben. Van akinek az is hatalmas siker ha van gyermeke.Minden siker amit örömmel csinálunk.Akár egy parkban futunk egy jót vagy strandolunk eggyet.Tehát a gondolataink határozzák meg amit érzünk és ahogyan érzünk.A siker érzése is az elmében születik meg! Sok sikert kívánok mindenkinek az életben!! Üdv! Sanyi!

sm604
Beküldve: June 4, 2018
 
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép napot a kedves olvasóimnak!) Ma néztem egy filmet ami igaz történet alapján készült!Nagyon elgondolkodtató volt ez a film és tanulságos is egyben.Volt egy család akik nagyon jól álltak anyagilag.A férj műkereskedő volt. Ráébredtek arra,hogy nem a pénz teszi őket boldoggá hanem ha segíthetnek másokon. Egy konyhára jártak naponta ahol segítkeztek és a hajléktalanoknak osztották az ebédet. Volt egy hajléktalan szines bőrű férfi akit befogadtak.Közben a hölgy beteg lett és meghalt.A férj folytatta a munkát és létrehozott egy alapítványt ahol a volt hajléktalan lett az elnöke. Őket az tette boldoggá hogy segíthettek másoknak.Ez a történet nagyon megható volt. Nem szabad megítélni soha senkit legyen az szinesbörű vagy akár hajléktalan,hiszen ők is emberek és megérdemlik ők is a tiszteletet mint ahogyan mindenki.Kellemes napot! Üdv! Sanyi!
Beküldve: May 31, 2018
 
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép napot a kedves olvasóimnak!) Sokszor érezzük azt,hogy nem igazságos velünk az élet! Becsapnak ,átvernek,megcsalnak.Sokszor kell nehézségekkel szembesülni.ez lehet akár anyagi nehézség,vagy párkapcsolati nehézség és sok egyéb más.Na és aztán kit érdekel.Mindenki azt látja amit látni akar.Valaki párkapcsolatban tudja elképzelni az életét és vannak akik egyedül.Hidd el sose az számít,hogy ki mit mond neked.Nem is az,hogy mások jónak látják e ahogyan élsz vagy amit te csinálsz.Egy a fontos,hogy a te életed a tiéd és azt teszel vele amit szeretnél.A döntések a te kezedben van.Úgy éld meg az életed mindennapját ,hogy boldog légy! Hidd el megérdemled és azt is,hogy az légy aki valójában vagy!) Te éld meg a saját életedet és azokat a pillanatokat amit értékelsz. Te vagy maga a csoda és jogod van ahhoz,hogy úgy élj ahogyan te szeretnél!) Kellemes napot kívánok mindenkinek! Üdv! Sanyi!

sm603
Beküldve: May 31, 2018
 
Név: Kérdés:
Név: Karolina01/Juditc
henipa@freemail.hu
~Megszelídül az ember, ha gyereke születik. Rájössz, hogy nem halhatsz meg. Élned kell amiatt a kicsi valami miatt, amit létrehoztál. Ugyanakkor semmi nem döbbent rá jobban a halandóságodra, mint az, ha gyereked születik. A jövőt Ő jelenti.... nem Te. És megérted - ilyenkor érted meg igazán -, hogy az életed véges. Az élet túszul ejtett. Nem halhatsz meg, ugyanakkor tudod, hogy meg fogsz halni. Mindig azt gondoltam. az ember a saját édesanyjától tanulja meg, hogyan kell anyának lenni. De nem igaz. Legfőképpen gyerekedtől. A gyerekedtől tanulod meg, hogyan legyél anya. Anya csak Nő lehet. Ez az ő kiváltsága. Az ő hivatása. A legszebb és legnehezebb. A legnehezebb, hiszen olyan hivatás, amely sosem ad szabadságot, soha nem enged pihenőt, állandó figyelmet, szeretetet, odaadást kér, vár, követel. Ám mégis szép. Mert csak ő ismeri a titkot. Az anyai szív titkát. Hogy miként válik egy új élet önálló emberré. Nincs még egy olyan kötelék, mint amely egy anyát köt össze a gyermekével. Semmi nem tudja hangosabban megénekeltetni a szívedet, vagy megremegtetni a térdedet.
szeretném kérni a következő klippet!
https://www.youtube.com/watch?v=AIGGVIkcyWU

Sándor válasza: Szia kedves Judit!) Amikor az embernek gyermeke van az egy csoda!) Csodás érzés és hatalmas motivációt és erőt ad az ember számára!Csodás érzésekkel tölti el az embert! Amikor már az ember feladná akkor csak eszébe jut a gyermeke mint ahogyan nekem is nagyon sokszor! Alig látom őket! 2 hetente! De ennek is örülök! Kellemes napot!


Beküldve: May 30, 2018
 
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép délutánt a kedves olvasóimnak!)Most az életről szeretnék írni egy pár szóban.Azt gondolom,hogy a technika mérhetetlen ütemben fejlődik ebben a világban.Ez önmagában nem is rossz dolog hiszen úgy tudunk beszélgetni egy másik emberrel ,hogy látjuk és halljuk akár több ezer kilóméterről is.Gyermekkoromban az erdőt jártuk.Jeget csináltunk ,csúszkáltunk,.Mondhatni,hogy egész nap kinnt voltunk.A mostani fiatalok pedig a technika vívmányait részesítik előnyben és a kikapcsolódásnak ezt a formáját választják előszeretettel.Azt érzékelem az embereken,hogy nem igazán veszik észre a természet csodáit.A csillagokat,az erdőket,hegyeket,tengereket,folyókat.Ez a föld csodálatos és csak is a miénk.Egyenlőre nem találtak még az univerzumban egy olyan bolygót ahol élni lehetne és adott lenne az életre.Vannak emberek akik nem tisztelik a természetet és a föld értékeit.Ez pedig sajnálatos dolog.Az emberek nagy része csak is a jelenben gondolkodik. Arra nem gondolnak,hogy az utánnunk jövő generációval mi lesz ha elpusztítunk mindent ami igazán értékes a földön.Ha kivágjuk az erdőket,ha szennyezük a levegőt,ha a földben lévő ásványokat kitermeljük a földből.Ha vízben élő összes állatot kihalásszák.Sok ember a saját meggazdagodása érdekében teszi mindezt.Az életünk attól függ,hogy lesz-e levegő megmaradnak-e az esőerdők.Az életünk a földünktől függ,de ha ezt elpusztítjuk akkor az élet is megszünik. Talán idővel belátja majd mindenki,hogy a föld értékeit meg kell tartanunk bármi áron is.

sm597
Beküldve: May 21, 2018
 
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép reggelt a kedves olvasóimnak!) Most egy nagyon fontos témáról szeretnék írni pár sorban! Tudnod kell,hogy minden döntés a te kezedben van.Mindenben te döntesz! Legyen az akár jó vagy akár rossz.Ha kitűzöl egy célt és ennek ellenére is kudarcba fullad akkor se add fel.Addig menj előre még nem sikerül.Ez a siker titka hidd el.Bárhogyan is döntesz az a te döntésed és ezt soha senki nem kérheti számon rajtad.!) Kellemes napot! Üdv! Sanyi!

sm586
Beküldve: May 11, 2018
 
Név: Kérdés:
Név: K.C.Evi
Kedves Sanyi!
Nagyon szepek az irasaid.Koszonom,hogy megosztod velunk,olvasokkal es tanulhatunk belole.Sokszor nem tudjuk hogyan tovabb,foleg ha igazsagtalanul bannak velunk a szamunkra fontos emberek.De mindig van tovabb,neha hamarabb,neha kesobb jovunk ra,mit is kell tenni.Kiut mindig van.Fontos,hogy tudjuk,szeretetre meltok vagyunk.Aki igazsagtalan velunk,onmagaval van problemaja.)Lehet ot kell segiteni)?
Ertekeink csak az latja meg,aki tudja sajat ertekeit is.Szep napot kivanok neked!Szia! Udvozol Evi

Sándor válasza: Szia kedves Évi!) Kedves vagy,hogy írtál!) Elnézést a késői írásomért! Az életünk pillanatok megélése. Az élet a vég felé sodor,de a vég az valaminek a kezdete!) Az életünk csak is kizárólag a miénk,olyanná tesszük amilyenné mi szeretnénk.Mi vagyunk az életért és nem az élet értünk!) Kellemes napot kedves Évi!) Üdv! Sanyi!

sm584


Beküldve: May 3, 2018
 
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép napot a kedves olvasóimnak!) Nagyon sokszor éreztem én is azt,hogy nem birom tovább.Nincs kiút.Biztosan sokan éreztetek már így.Amikor olyan dolgokkal szembesül az ember amikor nehézségekkel,igazságtalansággal szembesül az ember.Sok olyan esemény történik az ember életében amiből nagyon sokat lehet tanulni.Azonban tudnod kell,hogy mindíg van megoldás.Bevallom nektek,hogy nem egyszerű sokszor szembesülni az életünkben adódott problémákkal.Sok embernek anyagi nehézségei vannak .Valakinek munkahelyi problémái.Egész lajstromot lehetne írni erről.Ezért jó ha az embernek vannak reményei,tanul,fejleszti önmagát,sportol,olvas,ír,fest.Az a fontos,hogy megtaláld önmagad.Kellemes estét!) Üdv! Sanyi!

sm580
Beküldve: April 30, 2018
 
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép estét a kedves olvasóimnak!) Ha te csak egy segédmunkás vagy,vagy egy irodában dolgozol,vagy szakmunkásként dolgozol én azt mondom neked,hogy légy büszke magadra! Hidd el, hogy nem az fontos, hogy milyen iskolát végeztél és nem is az, hogy mivel foglalkozol. Egy a fontos, hogy önmagad légy! Soha ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak rád se azzal, hogy te milyen ember vagy. Hidd el nekem, hogy sokkal boldogabb ember leszel ha jobb emberré válsz és bölcsebbé,mint az akinek milliárdjai vannak. A lelki béke és a belső erő kiépítése fontosabb minden pénznél és többet is ér.Nagyon jó példa erre a Shaolin papok élete.A keleti kultúrában sokkal boldogabbak az emberek mint a nyugati civilizációban. Ők lassú életvitelt élnek.A gondolkodásuk is teljesen más. Próbáld meg te is úgy élni az életedet,hogy értékeld önmagad,hiszen tele vagy csodákkal és érzésekkel! Egy van belőled ezt soha ne felejtsd el!) Szép estét!) Üdv! Sanyi!

sm576
Beküldve: April 25, 2018
 

Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

Magyar fordítás: PHP Studio - Warner

Powered by PHP guestbook 1.41 from PHPJunkyard - Free PHP scripts