Szerelem blogja

Vissza a főoldalra .

Oldal megjelenítése: 1/9. Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

NĂ©v: Szerelem:
Név: Szerelem mámora
Szerelem mámora lángol bennem.....

- Egy végtelen szerelem amiben vagyok, egy fantasztikus érzés az első szerelem számomra.

Hegyes fogakkal mard az ajkam.

Nagy, nyíló rózsát csókolj rajtam,Szörnyű gyönyört a nagy vágyaknak.

Harapj, harapj, vagy Ă©n haraplak.

Ha nem gyötörsz, én meggyötörlek, Csak szép játék vagy, összetörhetsz,

Fényét veszem nagy, szép szemednek.

- Ă“ hogy tudom mennyire szeretlek.

Úgy kéne sírni s zúg a vérem,

Hiába minden álszemérem,

Hiába minden. Ölbe kaplak: Harapj, harapj, vagy én haraplak!

Végtelen vágyak

Végtelen vágyat érez a szívem irántad, boldog vagyok, ha ott lehetek nálad.

Édes csókjaidat még most is érzem, a szerelem tüze eléget egészen.

Égetnek a vágyak, de nem vagy velem, álmaimban látom, hogy fogod kezem.

Körülöttünk lobog a szerelem lángja, miközben ajkunk egymásét várja.

Milyen szép az álom, s milyen gyönyörű, ha velünk van ott is, kihez szívünk húz.

Majd dobogó szívvel boldogan ébredek, örömmel várom, hogy melletted legyek!

ww283


BekĂĽldve: June 4, 2020
 
NĂ©v: Szerelem:
Név: Az a bizonyos első év

BekĂĽldve: May 31, 2020
 
NĂ©v: Szerelem:
Név: Személyiségfejlesztő szerelem
Személyiségfejlesztő gondolatok a szerelemben.........


Sok személyiségjeggyel rendelkezünk. Párkapcsolatban ezek a személyiségjegyek fontos szerepet kapnak, mert tükörként lép eléd a szerelmed. Azt ad, amit kap! Elmondhatjuk, hogy minden ember más és más, de egy kapcsolatban az egymásra hangolódás nagyon fontos szerepet kap. Egyben bevonzzuk a hasonló személyiséggel rendelkező igaz szerelmet, mert a sok hasonlóságjegy vonzza egymást. Kiegészíti életünket a másik fél, és megtaláljuk szerelmünk lényegét a másikban . Mindenütt akadnak zökkenők és csalódások, és mindnyájan hajlamosak vagyunk arra, hogy túl sokat reméljünk az élettől,  vagy egymástól, de ezeket az akadályokat kell legyőznünk együtt, romantikus napok számát növelve az együttlét alatt.  De ha az egyik úton nem sikerül eljutni a boldogsághoz és a sikerhez, az emberi természet másikat keres.

Erőltetni nem szabad a párkapcsolatot, ha nem megy tovább kell tudni tovább lépni, és elengedni a vágyakozó egyoldalú szerelmet. Ha az első számításunk téves, csinálunk egy másodikat, vagy egy másik kiutat. A sikerhez bonyolult utak juttatnak el bennünket, a párkapcsolat is egy siker az életünkben, ami túl egyszerűen jön, azt kevésbé érezzük sikernek, pedig nagy szerencse kell ahhoz is, hogy megtaláljuk az igaz, hű társat. Valahol mindig találnunk kell kárpótlást ha elsőre nem sikerülnek terveink, a lényeg, hogy személyiséged megerősítésével alakítod úgy életed, hogy a könny a legrövidebb patak, mégis a leghosszabb utat járja be a lélektől az arcig... , de te közben mindig erősnek kell hogy maradj! A lelked erejével éled át napjaidat.
Sírunk, mikor nem kéne, és nem sírunk, mikor kéne. Sokkal több könny az, mi nem járja be az utat a lélektől az arcig. Belül őrzött könnyeink fullasztó tengerré változtatják a belsőnk, élhetetlen élettérré változtatva gyengül a körülötted lévő világ, és azzal együtt gyengülsz te is, ezzel magaddal sodorva a szerelem világát. Arra tanítjuk gyermekeinket, hogy ne sírjanak, miközben minden egyes könnycsepp nem csak az arcot mossa tisztára, hanem a lelket is. A problémamegoldó képességed erősíti kapcsolatod. Nincs kivétel, és nincs kifogás, bármennyire is ezt mondod, te sem vagy kivétel, és ha ez eljut a tudatodig, akkor egy erős jellem vagy.

Az igazán erős sosem az lesz, akinek az arcán sosem látszik a fájdalom, aki mindig, mindennel elpalástolja, azért mert ilyenkor már magadnak is hazudsz. Fontos része az életednek, hogy ezeket a pillanatokat meg tudjátok- e beszélni, és közösen letudjátok- e győzni az akadályokat.

Néha szembe kell nézned a saját magad gyengeségeivel is. Annyi dolog, annyi rossz dolog elé állít minket az élet, így aztán vagy megerősödsz, vagy elveszel. Erősítened kell körülötted azt az energiát, ami segít abban, hogy eljuss a vágyaidhoz , és az álmaidhoz. Annyi mindent kell megélnünk, annyi mindent kell átélnünk, hogy rá fogunk jönni egy nagy igazságra. Minden nap azért élünk, hogy minden nap meghaljunk kicsit, így adunk magunknak igazi okot arra, hogy fejlődjön a szemléleted, és fejlődjön a tudatod. 

Aki képes vállalni az esendőségét... Aki tud önmaga lenni.... Aki nem tagadja az érzéseit, bármilyen őrültségnek is tűnjenek....Erős ember az, aki mer BOLDOG lenni, és boldoggá tenni azt, akit szeret. A szerelem sem jön magától, azért is fejlődnöd kell, vagyis magát a személyiségedet fejleszti  a szerelem érzése is egy fejlődés, hisz a szerelem érzése maga is egy személyiségfejlesztő tréning. Mindennap, legyen számodra egy győztes nap!

ww277


BekĂĽldve: May 23, 2020
 
NĂ©v: Szerelem:
NĂ©v: Szerelmesnek lenni
Szerelmesnek lenni....

Ha valakit szeretünk, nem a hűségéért szeretjük, még is a hűség, odaadás tartó pillére a szerelmi kapcsolatoknak, párválasztásoknak.
Az összetartozás mércéje. Szerelmünk mélységének bizonyítéka. Csak ő, és senki más.

Milyen változásokon tudsz úgy átmenni, hogy önmagadtól változz meg a szerelem kedvéért? Életünk folyamán változásokra van szükségünk, ha társat választunk. A szerelem sok változást, megújulást hozhat lelkünknek.
Ezek a változások sok esetben apró, nem szembetűnő változások, mert az alaptermészetünket nem tudjuk megváltoztatni.
A változás egyik alapja a türelem. A türelem és türelmetlenség mennyire függ össze egymással? Nagyban összefügg, mivel ha magadba nézel, észre kell venned magadban ezt a tulajdonságot.
A türelemnek fontos szerepe van a kapcsolatokban, mert türelmesnek kell lenned a másikhoz, rá kell figyelned arra,hogy mit mond, mit szeretne, vagy csak egyszerűen rá kell hallgatnod néha, mert neki van igaza, és nem neked. Magányosan mindig te döntesz, mindenben neked van igazad, csak a tükörképeddel tudod megbeszélni azt, hogyha hülyeséget csináltál.
Párkapcsolatban a szerelmedet is érintheti döntéseid súlyossága.
Milyennek látod magad? Türelmesnek vagy türelmetlennek? A megújulásod egyik alapköve a türelem, és a bizalom.

ww278


BekĂĽldve: May 10, 2020
 
NĂ©v: Szerelem:
Név: SZERELEM ÉS FÉLTÉKENYSÉG
SZERELEM ÉS FÉLTÉKENYSÉG

Ha kimondjuk: szeretlek; és halljuk is, lelkünk lenyugszik, öröm, boldogság áramlása hatja át egész lényünk. Ragyogunk. Az első szerelmi érzések hullámai után tudatosodik bennünk, hogy szerelmünket szeretnénk megtartani magunk mellett. Tenni kell érte.
- A féltékenység, birtoklási vágy nem egyenértékű a szerelemmel. Sokszor elkövetjük a túlzottá vált érzelmek gyakorlását. Előjön okkal, vagy ok nélkül. Ha van alapja ennek az érzésnek, meg kell bizonyosodni róla, igazunk van, és szerelmünkkel megbeszélni, milyen elvárásaink vannak egymással szemben, nehogy terhessé váljon a szerelem a másik szemében, és a "majom szeretet már majommá tesz"., ami a hűséget és a társaságban a viselkedésformánkat illeti megváltozhat ezáltal.
Szerelmi féltés.
- Nem szeretett, aki nem érezte a féltékenység szorítóját, a kétségbeesést, hogy a szerelmet elveszítheti. A féltékenység nyomasztó érzése, megöli a szerelem érzését.
Ok nélküli féltékenységnek is van oka, érzed már, hogy el fogod veszíteni, mert rájöttél kevés vagy ebben a szerelemben. Legyél több, de csak az elvárások tükrében!
Előző kapcsolatokból hozott berögződések, tapasztalatok, csalódások, önbecsülés gyengíti a gondolatvilágot. Ennek is időt, és megnyugvást kell biztosítani az új szerelemben. Ne váljon szokássá, hogy kedvesünket állandóan ellenőrizzük, igazán szeret-e, hűséges-e?
Inkább a saját érzéseiket figyelve, bizonyosodjunk meg, és fejezzük ki szerelmünk, szeretetünk gyöngédségünk.
Láthatóvá,érezhetővé válik, mennyire viszonzott az, amit a másiknak nyújtunk. Így építünk... Ha valakit szeretünk, nem a hűségért szeretjük, még is a hűség, odaadás a tartó pillére a szerelmi kapcsolatoknak. Az összetartozás mércéje. Szerelmünk mélységének bizonyítéka. Csak ő, és senki más!
A féltékenység felpezsdíti a kapcsolatot, fokozhatja az egymás iránti érdeklődést, ragaszkodás érzését, de meg is semmisíthet mindent, ami körülvesz, meglátjuk a másik jó tulajdonságait, de elveszíthetjük önmagunk valóját. Sokszor mégis a birtoklási vágy kisebbrendűség érzéséből; : nem vagyok elég jó?....: már bizonytalanná tesz egy kapcsolatban.....ww275


BekĂĽldve: May 2, 2020
 
NĂ©v: Szerelem:
NĂ©v: FĂ©rfias Ă©rzelmek
ww272
BekĂĽldve: April 24, 2020
 
NĂ©v: Szerelem:
NĂ©v: Ă–nmagamat adom
ww271
BekĂĽldve: April 21, 2020
 
NĂ©v: Szerelem:
Név: Lelkek találkozása
Lelkek találkozása

Hiszek a véletlen találkozásokban. Lelkem felkészült már a találkozásra, érzem közelségét, érzem illatát, gondolataimban már megjelent ő, a nagy ő.
A világ törvénye olyan, hogy ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni, ha összetalálkoztatok, keresni kell egymásban a találkozás örömét. Nem valami nagy öröm ez abban az esetben, ha néha rájössz, hogy bárcsak sose pillantották volna meg egymást. Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészületlenül találtok egymásra. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés, ha közben fáj a magány, és inkább attól menekülsz inkább, mint attól, hogy megtaláld az igazit. Egy régi emlék, egy régi érzés ami fájhat még benned. Ezt az érzést viszont fel kell dolgoznod, nem szabad magaddal vinned, és magadban hordoznod már egy új kapcsolatban. Menekülj a félelmeidtől, menekülj a gyűlölettől, menekülj mindattól ami a múltban fájdalmat okozott.
Azt hisszük, játszik velünk csak, és újból csak játéknak fogod fel az újbóli találkozást, ezt az érzést ne tápláld magadban. Add meg az esélyt annak a felismerésnek, hogy ő más lesz, benne több van, ő érted született, és érted fog meghalni.
Ha felmerül bennünk a kérdés: -vajon lesz még vele dolgom? A kétely gondolata ez a gondolat, ő egy értékes ember számodra, akit nem engedhetsz el magadtól. -vajon véletlen volt, hogy találkoztunk?
-vagy a sors újra akar valamit kettőnk között?
Ezek a kétely kérdései, ami benned dúlnak, és nem biztos, hogy találsz már nagyobb, vagy jobb szerelmet mint ő.
De egy napon észreveszed, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben... két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak akkor amikor megértek e találkozásra. Talán ez a találkozás is az angyalok játéka volt, vagyis a lelkek találkozása!

ww267


BekĂĽldve: April 13, 2020
 
NĂ©v: Szerelem:
NĂ©v: RadnĂłti MiklĂłs: TĂ©tova Ăłda
RadnĂłti MiklĂłs: TĂ©tova Ăłda

Mióta készülök, hogy elmondjam neked
szerelmem rejtett csillagrendszerét;
egy képben csak talán, s csupán a lényeget.
De nyüzsgő s áradó vagy bennem, mint a lét,
és néha meg olyan, oly biztos és örök,
mint kőben a megkövesült csigaház.
A holdtól cirmos éj mozdul fejem fölött
s zizzenve röppenő kis álmokat vadász.
S még mindig nem tudom elmondani neked,
mit is jelent az nékem, hogyha dolgozom,
ĂłvĂł tekinteted Ă©rzem kezem felett.
Hasonlat mit sem ér. Felötlik s eldobom.
És holnap az egészet újra kezdem,
mert annyit Ă©rek Ă©n, amennyit Ă©r a szĂł
versemben s mert ez addig izgat engem,
míg csont marad belőlem s néhány hajcsomó.
Fáradt vagy s én is érzem, hosszú volt a nap, -
mit mondjak még? a tárgyak összenéznek
s téged dicsérnek, zeng egy fél cukordarab
az asztalon és csöppje hull a méznek
s mint színarany golyó ragyog a terítőn,
s magától csendül egy üres vizespohár.
Boldog, mert véled él. S talán lesz még időm,
hogy elmondjam milyen, mikor jöttödre vár.
Az álom hullongó sötétje meg-megérint,
elszáll, majd visszatér a homlokodra,
álmos szemed búcsúzva még felém int,
hajad kibomlik, szétterül lobogva,
s elalszol. Pillád hosszú árnya lebben.
Kezed párnámra hull, elalvó nyírfaág,
de benned alszom én is, nem vagyok más világ.
S idáig hallom én, hogy változik a sok
rejtelmes, vékony, bölcs vonal
hűs tenyeredben.
BekĂĽldve: April 10, 2020
 
NĂ©v: Szerelem:
NĂ©v: Carla's Dreams - Seara

BekĂĽldve: April 6, 2020
 

Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Magyar fordítás: PHP Studio - Warner

Powered by PHP guestbook 1.41 from PHPJunkyard - Free PHP scripts