Szerelem blogja

Vissza a főoldalra .

Oldal megjelenítése: 1/10. Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Név: Szerelem:
Név: Létezik első látásra szerelem?
Létezik első látásra szerelem?


Első látásra szerelem, mindig a véletlenek összjátéka.Pont aznap kellett arra menni, hogy találkozhass a múzsáddal. Az érzékek, és pillantások találkozása. Az érzések  kölcsönhatása: Hogyan jön létre az első látásra szerelem összhangja? Amikor azt érzed, hogy megszerettél valakit, aki megmentett  a sötétségtől, a magánytól. 
Tudd azt, hogyha egyszer  eltűnik az életedből, akkor is örökre a szívembe vésted, és a hiánya hatalmas űrt hagy a szívedbe. Soha de soha nem felejted el, és ő is ugyanazt érzi. Hogy mit szeretnék? - Maradj. Aludjunk együtt, keljünk együtt. Azt, hogy légy velem a sötétben, hogy ölelj, hogy szeress engem, hogy segíts, amikor félek...Azt, hogy soha ne hazudj, mindig légy őszinte. Azt, hogy úgy szeress, ahogy mondod.....................Sokszor van, hogy mondjuk, majd.... Majd ha megtehetem, ha megteheted, ha ilyen vagy olyan leszel, ha ez vagy az lesz.... Majd akkor leszek boldog ha....Az első látásra szerelemnél ezek a kételyek megszűnnek, nincs tovább, de...ha... A boldogság most lehetséges csak ebben a pillanatban. Egy feltétele van a szeretet, amit magad, és mások iránt érzel. Nem tegnap, és nem is holnap. Az akadályok, elvárások, a majd, csak mind kifogás, eltávolít a jelenből. Kifogás, mert ha eljön az a bizonyos majd, kitalálsz újabbakat, hogy ne kelljen érezni a jelent. A szeretet képes lebontani a falakat, megszüntetni az akadályokat, és a jövőbe vágyakozást is egy erős érzést kelt benned a másik iránt. Gondold végig az érzéseid, a  nehézségek, aggodalmak  változnak,  vagy rögtön meg is szűnnek, amint megtaláltad ikerláng szerelmed.A szeretet állandó, és örök onnéttól fogva. Ha a körülményektől teszed függővé a szeretet, és a boldogságot, sosem kaphatod meg, mert mindig lesz majd..........Ha egyszer, csak egyszer megérzed és megérted, mi a szeretet és a boldogság, nem lesz több majd...csak most. Ne fájjon a szíved azért, ami elmúlt.. Ami fontos volt belőlük, az már benned van, az már te vagy. S ha ott maradsz a romok között, akkor ugyan hova épülhet mindaz, ami még előtted van? A rossz már a múlté, hiszen a jövőd már ott áll előtted, és az érzések nem hazudnak, ha többször becsapódtál, az érzelmek halványodnak, de bíznod kell az ösztönök összjátékában. Hinned kell az első látásra szerelem erejében. Olyan jó lenne egyszer arra ébredni, hogy minden megváltozott, a szerelem győzedelmeskedik a rossz felett. Ehhez Te kellesz és Ő, a szerelem, egy igaz szerelem!

ww302

 
Beküldve: August 9, 2020
 
Név: Szerelem:
Név: Juhász Gyula: Szerelem

Beküldve: July 25, 2020
 
Név: Szerelem:
Név: Minden nap
Minden nap a szerelemben.....

Minden nap ugyan arra a személyre rámosolyogni.

Minden nap szépen szólni hozzá.

Minden nap jót tenni, és kiszolgálni.

Szívünk szeretetét adni minden nap.

Minden nap ugyan azzal az arccal ébredni és szemébe nézni.

Minden nap elviselni rossz szokásait.

Minden nap elfogadni a véleményét.

Kitartani és meglátni, megtalálni a jót mindenhol, ŐT SZERETNI, MINDENHOL.

ww295


Beküldve: July 19, 2020
 
Név: Szerelem:
Név: Kettős szerelem átok vagy?
Kettős szerelem átok vagy ajándék?

A szerelem beteljesülése nem idő függő. Úgy kell élni, hogy a szerelem érjen utol, és ne a kétely. Valóban a világ legszebb érzése várni valakire úgy, hogy tudod egyszer az övé leszel. Lehet ez is egy életcél, és lehet ezt úgy irányítani, hogy ez így is legyen, megtalálni az igaz szerelmet.
A lélek vonzódása sok csodás dolgot hozott már létre, és ez a csoda beteljesedik általában egy hű társ megtalálásában. Megmagyarázhatatlan és láthatatlan kötelékek ezek az érzések.
Abban az esetben ha két szerelmes személy lép az életedbe, lassítani kell az időt, várni és figyelni. Miért is fontos szempont az óvatos választás?, mert idő kell ahhoz, hogy eldöntsd, melyik az igaz szerelem, és melyik számodra a hamis. Ne dönts hibásan, ne veszítsd el az igazit!

Érezhetsz szerelmet mind a két fél iránt, de ha már gondolkodik valaki, az már nem az igaz szerelem egyik iránt sem.
Igaz szerelem esetén, szívvel, lélekkel akkor és most azt választod, aki iránt érezni azt, amit úgy hívnak: "vonzódás, úgy mint a mágnes ahogy magához vonzza a vasat", a mágnes sem vonzódik másik fémhez. A szerelem is ilyen hatás, ezt az érzést kell keresni, így aztán nincs kétely, nincs bizonytalanság, nem érdekli senki és semmi a szerelmet, csak a vonzódás!

ww293


Beküldve: July 8, 2020
 
Név: Szerelem:
Név: Idézet
"Hamarosan rájössz, hogy ami benned fáj, (...) csupán emlékezés. És mert emlékezés, nem is fáj talán. Mert szép az, hogy mindez volt, és úgy volt, ahogyan emlékezel rá. Jó, hogy van mire emlékezz, ami szép."
(Wass Albert)

ww291


Beküldve: July 5, 2020
 
Név: Szerelem:
Név: Szeretlek téged...

Beküldve: July 2, 2020
 
Név: Szerelem:
Név: Kapcsolat kölcsönhatása
Kapcsolat kölcsönhatása a szerelemben

Őszinte és mély párkapcsolatokban megjelenik a felek kitárulkozása, azaz megszabadulnak gátlásaiktól, mind fizikai, mind pszichológiai téren. A szerelem hiánya a kapcsolatokban, melyek a serdülő- és ifjúkorra jellemzői, gyakran kimerülnek a szerelmi praktikák alkalmazásában, ami azt eredményezheti, hogy a felek illúziókat táplálnak a másik iránt, de elmaradnak a mély érzelmek. Ezek az illúziók, a másikról kialakított nem valós képek viszonylag rövid idő alatt a másikban való csalódáshoz és szerelmi válsághoz vezethetnek. Ezért gyakori, hogy a felnőtt szerelem megjelenéséig a fiatal állandó csalódásokat él át. Ez veszélyeket is hordozhat magában, hiszen csalódhat a szerelemben és szélsőséges esetben a kapcsolatkialakítás képességének és igényének elvesztéséhez vezethet. Önbizalom hiányt eredményez, mely a későbbi idők folyamán, elbizonyítja magát a szerelem érzését, és örök kétely övezi. A kitárulkozás a másik irántunk érzett szerelmének és belénk vetett bizalmának bizonyítéka, hiszen egy párkapcsolat során olyan szituációkban, élethelyzetekben találják magukat a felek, melyek mindegyiküknek újnak számítanak. A stabil párkapcsolatokban megvalósuló kitárulkozás elősegíti a másik teljesebb megismerését, a közös problémák konfliktus nélküli feloldását és nemcsak a párkapcsolat, hanem az egyéniség megszilárdulását. A kitárulkozás révén a másik fél az én részévé válik, a két fél egyként érzékeli a kapcsolatot. Egy újvilágot teremt maga a szerelem.
Beküldve: June 16, 2020
 
Név: Szerelem:
Név: Szerelem igazsága
ww285
Beküldve: June 11, 2020
 
Név: Szerelem:
Név: Szerelem mámora
Szerelem mámora lángol bennem.....

- Egy végtelen szerelem amiben vagyok, egy fantasztikus érzés az első szerelem számomra.

Hegyes fogakkal mard az ajkam.

Nagy, nyíló rózsát csókolj rajtam,Szörnyű gyönyört a nagy vágyaknak.

Harapj, harapj, vagy én haraplak.

Ha nem gyötörsz, én meggyötörlek, Csak szép játék vagy, összetörhetsz,

Fényét veszem nagy, szép szemednek.

- Ó hogy tudom mennyire szeretlek.

Úgy kéne sírni s zúg a vérem,

Hiába minden álszemérem,

Hiába minden. Ölbe kaplak: Harapj, harapj, vagy én haraplak!

Végtelen vágyak

Végtelen vágyat érez a szívem irántad, boldog vagyok, ha ott lehetek nálad.

Édes csókjaidat még most is érzem, a szerelem tüze eléget egészen.

Égetnek a vágyak, de nem vagy velem, álmaimban látom, hogy fogod kezem.

Körülöttünk lobog a szerelem lángja, miközben ajkunk egymásét várja.

Milyen szép az álom, s milyen gyönyörű, ha velünk van ott is, kihez szívünk húz.

Majd dobogó szívvel boldogan ébredek, örömmel várom, hogy melletted legyek!

ww283


Beküldve: June 4, 2020
 
Név: Szerelem:
Név: Az a bizonyos első év

Beküldve: May 31, 2020
 

Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Magyar fordts: PHP Studio - Warner

Powered by PHP guestbook 1.41 from PHPJunkyard - Free PHP scripts